Phaulker Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #1 Merhabalar benim internetim 100/20. Bir internet FiveM indirmelerinde çok fazla derecede yavaş indiriyor örneğin 100kb/s falan neden olduğu hakkında bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2022
Merhabalar benim internetim 100/20. Bir internet FiveM indirmelerinde çok fazla derecede yavaş indiriyor örneğin 100kb/s falan neden olduğu hakkında bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
ZANTE ARTZ Kilopat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 878 Çözümler 3 11 Şubat 2022 #2 FiveM script indirirken arka plan da uğraşıyorsanız olabiliyor.İndirdiğiniz sunucu da önemli. Artı 0 Eksi
KS KS Phaulker Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #3 ZANTE ARTZ dedi: FiveM script indirirken arka plan da uğraşıyorsanız olabiliyor. İndirdiğiniz sunucu da önemli. Genişletmek için tıkla... Arka planda Discord ve Spotify açık sadece ve bütün sunucularda yavaş indiriyor. Artı 0 Eksi
ZANTE ARTZ dedi: FiveM script indirirken arka plan da uğraşıyorsanız olabiliyor. İndirdiğiniz sunucu da önemli. Genişletmek için tıkla... Arka planda Discord ve Spotify açık sadece ve bütün sunucularda yavaş indiriyor.
ZANTE ARTZ Kilopat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 878 Çözümler 3 11 Şubat 2022 #4 Phaulker dedi: Arka planda Discord ve Spotify açık sadece ve bütün sunucularda yavaş indiriyor. Genişletmek için tıkla... İndirirken FiveM'i arka plana atıyor musunuz ? Artı 0 Eksi
Phaulker dedi: Arka planda Discord ve Spotify açık sadece ve bütün sunucularda yavaş indiriyor. Genişletmek için tıkla... İndirirken FiveM'i arka plana atıyor musunuz ?
KS KS Phaulker Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #5 ZANTE ARTZ dedi: İndirirken FiveM'i arka plana atıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
I IBlackFrostI Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 16 28 Temmuz 2023 #6 Phaulker dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildinmi. Artı 0 Eksi
KS KS Phaulker Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #7 IBlackFrostI dedi: Sorunu çözebildinmi. Genişletmek için tıkla... Sorun bir süre sonra kendi kendine çözüldü sanırım FiveM'in sunucuları ile alaklı. Artı 0 Eksi
IBlackFrostI dedi: Sorunu çözebildinmi. Genişletmek için tıkla... Sorun bir süre sonra kendi kendine çözüldü sanırım FiveM'in sunucuları ile alaklı.
I IBlackFrostI Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 16 19 Haziran 2024 #8 Phaulker dedi: Sorun bir süre sonra kendi kendine çözüldü sanırım FiveM'in sunucuları ile alaklı. Genişletmek için tıkla... Cevap verdiğin için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Phaulker dedi: Sorun bir süre sonra kendi kendine çözüldü sanırım FiveM'in sunucuları ile alaklı. Genişletmek için tıkla... Cevap verdiğin için teşekkürler.