S sulozerrs Decapat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #1 Form atacağım bu soruda takıldım kaldım sizce RolePlay nedir? Ek olarak Rol Paslamak ve tıraşh Talk nedir örnek verir misiniz?
Form atacağım bu soruda takıldım kaldım sizce RolePlay nedir? Ek olarak Rol Paslamak ve tıraşh Talk nedir örnek verir misiniz?
r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.586 Çözümler 6 25 Şubat 2024 #2 Rol yapmak. Bu kadar basit bir cevabı var.
S sulozerrs Decapat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #3 r0tz dedi: Rol yapmak. Bu kadar basit bir cevabı var. Genişletmek için tıkla... Rol yapmak olduğunu ben de biliyorum ama daha özgün cevaplar arıyorum.
r0tz dedi: Rol yapmak. Bu kadar basit bir cevabı var. Genişletmek için tıkla... Rol yapmak olduğunu ben de biliyorum ama daha özgün cevaplar arıyorum.
r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.586 Çözümler 6 25 Şubat 2024 #4 sulozerrs dedi: Rol yapmak olduğunu ben de biliyorum ama daha özgün cevaplar arıyorum. Genişletmek için tıkla... Yazılı ve sesli olarak sanal ortamda rol yapma. Bunu yazabilirsin.
sulozerrs dedi: Rol yapmak olduğunu ben de biliyorum ama daha özgün cevaplar arıyorum. Genişletmek için tıkla... Yazılı ve sesli olarak sanal ortamda rol yapma. Bunu yazabilirsin.