Savas0_0 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 96 Çözümler 2 Bugün 01:58 #1 Eki Görüntüle 2598766 Başlıkta da yazdığım gibi, normalde sistemim FiveM'i rahat bir şekilde açıyordu, sorunsuzdu. Ancak 2–3 gündür bu hatayı veriyor. Ekran kartım güncel, çoğu şeyim güncel. Dosya Ekleri 1762297042431.png 96,7 KB · Görüntüleme: 36 Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 02:19
Eki Görüntüle 2598766 Başlıkta da yazdığım gibi, normalde sistemim FiveM'i rahat bir şekilde açıyordu, sorunsuzdu. Ancak 2–3 gündür bu hatayı veriyor. Ekran kartım güncel, çoğu şeyim güncel.
Mephistopheles Decapat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 869 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Aokigahara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz. Bugün 02:23 #2 Oyun açıkken tarayıcı, Discord, Spotify, hatta Görev Yöneticisi dahil gereksiz her şeyi kapatın, sorununuz çözülür. Artı 0 Eksi
Oyun açıkken tarayıcı, Discord, Spotify, hatta Görev Yöneticisi dahil gereksiz her şeyi kapatın, sorununuz çözülür.
KS KS Savas0_0 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 96 Çözümler 2 Bugün 09:23 #3 Mephistopheles dedi: Oyun açıkken tarayıcı, Discord, Spotify, hatta Görev Yöneticisi dahil gereksiz her şeyi kapatın, sorununuz çözülür. Genişletmek için tıkla... Öyle yapılması evet işe yarar ama bana çoğu zaman o uygulamalar bana lazım oluyor daha bir kaç gün önceye kadar böyle bir sorunum yoktu Artı 0 Eksi
Mephistopheles dedi: Oyun açıkken tarayıcı, Discord, Spotify, hatta Görev Yöneticisi dahil gereksiz her şeyi kapatın, sorununuz çözülür. Genişletmek için tıkla... Öyle yapılması evet işe yarar ama bana çoğu zaman o uygulamalar bana lazım oluyor daha bir kaç gün önceye kadar böyle bir sorunum yoktu