Jewinnege Centipat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 115 Yer KAYSERİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 1 Ekim 2020 #1 Merhaba, ben FiveM'de roleplay yapıyorum. Sosyal RP yapılan azıcıkta gun RP yapılan kalabalık güzel bir sunucu arıyorum şu an Türkiye Roleplay'de rol yapıyorum başka bir yere geçeyim mi burada mı kalayım geçersem nereye geçeyim?
Merhaba, ben FiveM'de roleplay yapıyorum. Sosyal RP yapılan azıcıkta gun RP yapılan kalabalık güzel bir sunucu arıyorum şu an Türkiye Roleplay'de rol yapıyorum başka bir yere geçeyim mi burada mı kalayım geçersem nereye geçeyim?
Reuxsx Hectopat Katılım 22 Mayıs 2019 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #2 East RP'yi öneririm.
Jewinnege Centipat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 115 Yer KAYSERİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 13 Kasım 2020 #3 Reuxsx dedi: East Rp'yi öneririm. Genişletmek için tıkla... Tam 4 gün önce east Rp'e başladım bugün sizin yazınızı gördüm herhangi bir oluşumda bulunuyor musunuz? Bulunuyorsanız neresi?
Reuxsx dedi: East Rp'yi öneririm. Genişletmek için tıkla... Tam 4 gün önce east Rp'e başladım bugün sizin yazınızı gördüm herhangi bir oluşumda bulunuyor musunuz? Bulunuyorsanız neresi?
Reuxsx Hectopat Katılım 22 Mayıs 2019 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #4 Jewinnege dedi: Tam 4 gün önce east Rp'e başladım bugün sizin yazınızı gördüm herhangi bir oluşumda bulunuyor musunuz? Bulunuyorsanız neresi? Genişletmek için tıkla... L.S.S.D.'deyim.
Jewinnege dedi: Tam 4 gün önce east Rp'e başladım bugün sizin yazınızı gördüm herhangi bir oluşumda bulunuyor musunuz? Bulunuyorsanız neresi? Genişletmek için tıkla... L.S.S.D.'deyim.
Jewinnege Centipat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 115 Yer KAYSERİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 20 Kasım 2020 #5 Reuxsx dedi: L. S. S.D.'Deyim. Genişletmek için tıkla... Kanka yanlış bilmiyorsam içinden trojen çıktı onların launcherinden.
Reuxsx dedi: L. S. S.D.'Deyim. Genişletmek için tıkla... Kanka yanlış bilmiyorsam içinden trojen çıktı onların launcherinden.