FiveM sunucu önerisi

Kayzıy

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Oyuna yeni başladım yaklaşık 20-30 saatim var. Terimleri orta seviyede bilmekteyim fakat yaşım 15 olduğu için sunucu bulmakta zorlanıyorum. Mülakatı çok zor olmayan bir sunucu öneriniz var mıdır?

Oyuna yeni başladım yaklaşık 20-30 saatim var. Terimleri orta seviyede bilmekteyim fakat yaşım 15 olduğu için sunucu bulmakta zorlanıyorum. Mülakatı çok zor olmayan bir sunucu öneriniz var mıdır?
Bi ekibin falan varsa ona sunucuda whitelist ayarlatabilirsin. PWUC girebilirsin şimdilik.

bende uzun bi aradan sonra tekrar rp ye başlayacam deyip novarp ye kayıt olmustum mülakat soruları zor değildi 350 küsür saatim var ama saatime bakılmadı sunucu hakkında pek birşey söyleyemem sadece kayıt oldum ama daha oynamadım

Ragemp veya alt:V platformları üzerinde text-RP yapmanızı öneririm.

Hocam bu konuyu 3. defa açtım her defasında söyleniyor ancak biliyorum FiveM'dan daha iyi bir ortam olabilir denedim de zaten. FiveM merak sonucu oynamaya başladım sarmaya da başladı.

Hocam bu konuyu 3. defa açtım her defasında söyleniyor ancak biliyorum FiveM'dan daha iyi bir ortam olabilir denedim de zaten. FiveM merak sonucu oynamaya başladım sarmaya da başladı.
FiveM ses değiştirip komik olduğunu sanan ucubeler ve 12 yaş kitle üzerinden para kazanan yayıncıların takıldığı bir ortam sadece. Yine de burada takılmak istiyorum derseniz siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…