FiveM sunucu önerisi

arasmaras

Hectopat
Yer
東京
Arkadaşlar yaklaşık FiveM de 2500 saatim var. Fakat 2-3 ay bırakmıştım geri döneceğim. Herhangi bir ekibim bulunmuyor bu yüzden bireysel takılabileceğim sosyal bir sunucu önerisi istiyorum. Ve donate araç satılan sunuculardan pek istemiyorum açıkçası. Normal GTA araçları veya mk araçlar vs. olsun. VennyV tarzında. Eğer rol kalitesi iyiyse donate araç satılan sunucularda olabilir hızları P2W olmayan. Önerileri bekliyorum.

Cheers’da takılabilirsin ama tam olarak aradığın kriterlere uygun sunucu Türkiye Fivem’i için yok. Geneli ücretli giriş yada sınırlı wl alımı ve şartları ile alıyor. Cheers’ın ortamı fena değil.

Ücretli sunucularda olur.

Ücretli sunucularda olur.
Klasik bir sunucu olan Eightborn’u dene o zaman, bir tane daha vardı ismini unuttum. Eğer hatırlarsam düzenleme yaparım. Uzun zamandır bende oynamıyorum.

Edrp var sanırım nasıl?
Ha yaşa, orası ücretli bu sunucuydu aklımda olan. Edrp’de şahsen çok oynamadım ama sadelik arıyorsanız tam senlik diyebilirim ayrıca rol kaliteside Türkiye Fivem’ine göre daha iyi ama zamanında oraya ücret ödemeden girmek için belirli mesleklerden alım yapıyolardı. Şuan nasıldır bilmiyorum. Çoğu Fivem sunucusu DC’nin kapanmasından dolayı büyük etkilendi ve işleyişi değiştirdi. Dc’nin kapanması TR. Fivemi bitirdi diyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…