FiveM sunucu tavsiyesi

bkds.deniz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1500 saati olan bir FiveM oyuncusuyum fakat 1500 saatlik FiveM hayatımda doğru düzgün roleplay sunucunda oynamadım diyebilirim. Vorp, Eighborn gibi yayıncı topluluğunun olduğu sunuculara da bir hayli girmek zor. Bu nedenden dolayı en azından rol zevki alabileceğimiz küçük çocukların oynamadığı güzel bir roleplay sunucusu önerir misiniz? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir yer. FiveM rol yapmaya uygun bir istemci değil. İçerisinde roleplay sunucusu da bulunmadığı için sorun değil. Bahsettiğiniz iki yayıncı sunucusu da adı üzerinde, yayıncıların video çekip zaman geçirmesi için. FiveM'de rol yapılabilen hiçbir yer görmedim. Alternatif platformlara yönelin.

Hiçbir yer. FiveM rol yapmaya uygun bir istemci değil. İçerisinde roleplay sunucusu da bulunmadığı için sorun değil. Bahsettiğiniz iki yayıncı sunucusu da adı üzerinde, yayıncıların video çekip zaman geçirmesi için. FiveM'de rol yapılabilen hiçbir yer görmedim. Alternatif platformlara yönelin.
anlıyorum birçok sunucu ya çocukla ya da troll oyuncularla dolu bir türlü bunun önüne geçemedim :/

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı