FiveM sunuculara bağlanmıyor

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba. FiveM'de herhangi bir sunucuya girmek istediğimde dosyaları yüklerken donuyor ya da servera bağlanıyor yazısında donuyor. Oyunum orijinal. Bu sorunu nasıl çözerim? Bir de RSM Freeroam adındaki servera girebiliyorumi onda da serverın içinde modları vs. yüklerkenki ekran %98'de kalıyor.

Sistem:
  • R3 2200G
  • A320MH
  • 240GB+240 SSD
  • 250GB HDD
  • 8 GB RAM
  • 650W 80+ PSU

RAM kullanımı 5GB oyunun kurulu olduğu diskin kullanımı ise %5'i geçmiyor.

CPU ve GPU'um 54 derece yi geçmiyor
Disk kullanımı anormal geldi. Bellek tüketimi ve sıcaklıklar normal. Ancak oyun açılış sırasında %5 veya "yükleme" ekranında %5 çok anormal. Benim arkadaşlarım ve ben dahil, yükleme ekranında disk kullanımı minimum %50 oluyor. Büyük ihtimalle diskten kaynaklı.

Disk kullanımı anormal geldi. Bellek tüketimi ve sıcaklıklar normal. Ancak oyun açılış sırasında %5 veya "yükleme" ekranında %5 çok anormal. Benim arkadaşlarım ve ben dahil, yükleme ekranında disk kullanımı minimum %50 oluyor. Büyük ihtimalle diskten kaynaklı.

Hocam benim çoğu oyunum HDD de kurulu sadece FiveM de böyle bir sorun var. Kendim local server kurduğumda sorunsuz bağlanıyor. İşin tuhaf kısmı ise rsm server ına girerken başkalarının sesini duyabiliyorum

Genellikle bu sorunlar internet veya server ile alakalı olabiliyor, disk kaynaklı problemi SSD yeriniz varsa FiveM dosyalarını aktararak çözebilirsiniz.

Genellikle bu sorunlar internet veya server ile alakalı olabiliyor, disk kaynaklı problemi SSD yeriniz varsa FiveM dosyalarını aktararak çözebilirsiniz.

SSD'ye taşıdım bir şey değişmedi hocam :( . İnternet olarak ise 28/7 hızını alıyor pingim ise 13. Serverlarla alakalı diyeceğim ama arkadaşım aynı servera girebiliyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı