YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #1 Gördüğünüz gibi, bilgisi olan var mı?
Çözüm YiğitSRN 7 Ocak 2021 YiğitSRN dedi: Gördüğünüz gibi, bilgisi olan var mı? Eki Görüntüle 812521 Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. İnternetinizi mobil veri yapın ama modem PC'sine bağlı olanlar ne yapar pek bir bilgim yok..
YiğitSRN dedi: Gördüğünüz gibi, bilgisi olan var mı? Eki Görüntüle 812521 Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. İnternetinizi mobil veri yapın ama modem PC'sine bağlı olanlar ne yapar pek bir bilgim yok..
AceTvac Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 17 Yer Azerbaycan, Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #2 İp ile girmeği dene, F8 tuşuna bas ordan: connect [ip] Herhangi bir FIvem serverinin discorduna git, orda ip oluyor. onunla girmeyi dene Artı 0 Eksi
İp ile girmeği dene, F8 tuşuna bas ordan: connect [ip] Herhangi bir FIvem serverinin discorduna git, orda ip oluyor. onunla girmeyi dene
KS KS YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #3 YiğitSRN dedi: Gördüğünüz gibi, bilgisi olan var mı? Eki Görüntüle 812521 Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. İnternetinizi mobil veri yapın ama modem PC'sine bağlı olanlar ne yapar pek bir bilgim yok.. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
YiğitSRN dedi: Gördüğünüz gibi, bilgisi olan var mı? Eki Görüntüle 812521 Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. İnternetinizi mobil veri yapın ama modem PC'sine bağlı olanlar ne yapar pek bir bilgim yok..