Deli1Yürek Hectopat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #1 Merhaba, öncelikle hard RP ya da normal takılacak oyuncular arıyorum. Sunucuda ems rolü yapıyorum. Sosyale çıktığımızda kafa dağıtacak veya ems rolü yapacak arkadaşlar arıyorum. Ayrıntılı bilgi için Discord deliyurek. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2024
Merhaba, öncelikle hard RP ya da normal takılacak oyuncular arıyorum. Sunucuda ems rolü yapıyorum. Sosyale çıktığımızda kafa dağıtacak veya ems rolü yapacak arkadaşlar arıyorum. Ayrıntılı bilgi için Discord deliyurek.
XXHerz Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 63 26 Nisan 2024 #2 Discord isminizi güncellediniz mi? Ekleyin beni Discord: Zdherz.
Bilgilendiren Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #3 dc: _oyzi ekleyin
siradant Centipat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #4 Eğer ekibinizi oluşturduysanız sizi kendi sunucumuzda görmekten şeref duyarız.Ekip yardımlarımız için discord:qetullah
Eğer ekibinizi oluşturduysanız sizi kendi sunucumuzda görmekten şeref duyarız.Ekip yardımlarımız için discord:qetullah