FiveM sunucusu önerisi

CamelonTv

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, FiveM'de sunucu arıyorum. Eski eğlenceli RP'leri özlediğim için güzel bir server arıyorum. Funrp tarzı arcade sunucuları severim, arabayla uçup kaçmayı (abartılmadan) ve +18 yaş olup non wl olmayan. Saatim ve rol bilgim var, sorun çekmem o taraftan tek istediğim düzgünce funRP'ye kaçmayacak şekilde hafif arcade olan bir sunucu.

Not: Ballas, Green gang gibi oluşumların kıllarına kadar yeşil giyindikleri bir server olmasın, mümkünse oluşumlar olmasın (sadece Discord'da olabilir, normal claim gibi şeylere çok takmıyorum ama olmasa daha iyi olur.)

Bunun dışında da sunucu önerisi yazabilirsiniz, ne tür yanlarını sevdiğinizi söyleyerek. GunRP serveri aramıyorum.

Son düzenleme:
Zone RP.

Eğer biraz daha zorlu bir şey istersen Rage:MP'de vice Online ve rina roleplay var. Yalnız vice ve rina text RP.

Hocam zone RP videolarına baktım bana gelmez gibi duruyor daha çok hardrp odaklı olduğunu düşünüyorum izlediğim videolardan yanlışım varsa lütfen düzeltin, ayrıca text RP tercihlerim arasında en son sırada olacağını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı