K k44ns Picopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #1 FiveM server açık durdukça PC ömrünü tüketir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2021
BABER Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 545 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #2 Eğer yüklüce script kullanırsanız ömründen kısar uzun vadede. Bir de 7/24 açık kalması lazım pcnizin bu da tabii ki ömründen kısar.
Eğer yüklüce script kullanırsanız ömründen kısar uzun vadede. Bir de 7/24 açık kalması lazım pcnizin bu da tabii ki ömründen kısar.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Ağustos 2021 #3 Güçlü bir sistem ise uzun kullanımda pek zarar vermesi olanık değil ama vermezde değil, Ama dandik/eski bir sistem ise zarar vermesi muhtemel bence.
Güçlü bir sistem ise uzun kullanımda pek zarar vermesi olanık değil ama vermezde değil, Ama dandik/eski bir sistem ise zarar vermesi muhtemel bence.
BABER Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 545 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #4 BABER dedi: Eğer yüklüce script kullanırsanız ömründen kısar uzun vadede. Bir de 7/24 açık kalması lazım pcnizin bu da tabii ki ömründen kısar. Genişletmek için tıkla... @Silinen üye niye güldünüz?
BABER dedi: Eğer yüklüce script kullanırsanız ömründen kısar uzun vadede. Bir de 7/24 açık kalması lazım pcnizin bu da tabii ki ömründen kısar. Genişletmek için tıkla... @Silinen üye niye güldünüz?
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Ağustos 2021 #5 BABER dedi: @Silinen üye niye güldünüz? Genişletmek için tıkla... Discordda arkadaşa görüntülü açmıştım o sıra girdim buraya biraz komik olan bir durum olduda Şu andada yaşıyoruz bu durumu teşekkürler.
BABER dedi: @Silinen üye niye güldünüz? Genişletmek için tıkla... Discordda arkadaşa görüntülü açmıştım o sıra girdim buraya biraz komik olan bir durum olduda Şu andada yaşıyoruz bu durumu teşekkürler.