Mert_166 Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #1 RAM 16 Ekran kartı 4050 İşlemci i5 12450h Rastgele freeroam sunucularında dolaşıyorum ama tüm araba ve map orijinal GTA'daki gibi. Bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2025
Rastgele freeroam sunucularında dolaşıyorum ama tüm araba ve map orijinal GTA'daki gibi. Bunu nasıl düzeltebilirim?
r00ts Hectopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 328 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #2 Mert_166 dedi: Rastgele freeroam sunucularında dolaşıyorum ama tüm araba ve map orijinal GTA'daki gibi. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Genellikle herhangi bir FiveM sunucuya bağlandığında Custom araçları göremiyorsun diyorsun yani? Artı 0 Eksi
Mert_166 dedi: Rastgele freeroam sunucularında dolaşıyorum ama tüm araba ve map orijinal GTA'daki gibi. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Genellikle herhangi bir FiveM sunucuya bağlandığında Custom araçları göremiyorsun diyorsun yani?
KS KS Mert_166 Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #3 r00ts dedi: Genellikle herhangi bir FiveM sunucuya bağlandığında Custom araçları göremiyorsun diyorsun yani? Genişletmek için tıkla... Evet spawnladığım araçlar orjinal gta daki araçlar Artı 0 Eksi
r00ts dedi: Genellikle herhangi bir FiveM sunucuya bağlandığında Custom araçları göremiyorsun diyorsun yani? Genişletmek için tıkla... Evet spawnladığım araçlar orjinal gta daki araçlar