Şimdi benim 2 Steam hesabım mevcut. Bir tanesinden pwuc sunucusundan bypass dolayısıyla ban yedim. Diğer Steam hesabımla pwuc girmeye çalıştığımda ise banlanma sebebi olarak: Tbi -umut olarak yazıyor peki bu tbi -umut nedir? Bypass hile kullanmakmış fakat ben hile kullanmadım.
Konuyla alakasız olacak ama benim oynadıgım bir RP sunucsu var. Arkadasım ban yedi. Farklı bir Steam hesabıyla giriş yapsa FiveM'e banlandığı sunucuya girebilir mi?
Türkçe yama oyununun orjinal dosyasını değiştirmek anlamına gelir yani bunu sistem bir hile dosyası olarak algılayıp seni banlar bu tüm online oyunlar için geçerli bir durum
Türkçe yama oyununun orijinal dosyasını değiştirmek anlamına gelir yani bunu sistem bir hile dosyası olarak algılayıp seni banlar bu tüm Online oyunlar için geçerli bir durum.
Öyle değil başlıktaki soruyu boş ver. konuyla alakasız olacak ama benim oynadıgım bir RP sunucsu var. Arkadasım (farklı) ban yedi. Farklı bir Steam hesabıyla giriş yapsa FiveM'e banlandığı sunucuya girebilir mi? Ben bunu merak ediyorum