Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 10 Mayıs 2021 #1 Merhaba, telefon ile konuşurken ayrı bir bas konuş mu var? Ben normal de 'N' ile konuşuyorum ama telefon ile konuşacağım zaman ses gitmiyor.
Merhaba, telefon ile konuşurken ayrı bir bas konuş mu var? Ben normal de 'N' ile konuşuyorum ama telefon ile konuşacağım zaman ses gitmiyor.
2 224963 Kilopat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.632 Çözümler 17 10 Mayıs 2021 #2 Normalde konuşma tuşu olması lazım ama Tab tuşunu dene olmazsa admine ulaş.
Ç Çağrı.123 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 78 7 Nisan 2023 #3 Real Defender dedi: Merhaba, telefon ile konuşurken ayrı bir bas konuş mu var? Ben normal de 'n' ile konuşuyorum ama telefon ile konuşacağım zaman ses gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum sorunu çözdün mü bende de aynısı var yapabildiysen lütfen yazar mısın önemli.
Real Defender dedi: Merhaba, telefon ile konuşurken ayrı bir bas konuş mu var? Ben normal de 'n' ile konuşuyorum ama telefon ile konuşacağım zaman ses gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum sorunu çözdün mü bende de aynısı var yapabildiysen lütfen yazar mısın önemli.
Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 7 Nisan 2023 #4 Çağrı.123 dedi: Dostum sorunu çözdün mü bende de aynısı var yapabildiysen lütfen yazar mısın önemli. Genişletmek için tıkla... Hocam bas-konuş tuşun hangisiyse o imiş.
Çağrı.123 dedi: Dostum sorunu çözdün mü bende de aynısı var yapabildiysen lütfen yazar mısın önemli. Genişletmek için tıkla... Hocam bas-konuş tuşun hangisiyse o imiş.
Ç Çağrı.123 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 78 9 Nisan 2023 #5 Real Defender dedi: Hocam bas-konuş tuşun hangisiyse o imiş. Genişletmek için tıkla... Bende çözdüm sorunu ben direk bas konus yapmaya gerek yok diye hicibrseye basmıyordum bas konuş yaparak konusuluyormus
Real Defender dedi: Hocam bas-konuş tuşun hangisiyse o imiş. Genişletmek için tıkla... Bende çözdüm sorunu ben direk bas konus yapmaya gerek yok diye hicibrseye basmıyordum bas konuş yaparak konusuluyormus