FiveM tonup oyundan atıyor

MiracYilmazD

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm FiveM'i indirdim ve bir sunucuya girdim oyun oynarken birden donup oyundan atıyor ve bana bu hatayı veriyor: GTA5_b3095.exe!suB_140787F24 (0x2cb) bu hatayı veriyor ve PC de o kadar kötü değil PC içindekiler:
Ekran kartı: Intel Arc a750.
RAM: 16 GB.
SSD: 500GB.
İşlemci: Intel i5.
650W.
Bu kadar yanı böyle bir de onceler oyundayken atıyordu şimdi ise girdikten oyuna başladıktan direk sonra atıyor sunucuya görede atma süresi değişiyor bazı sunucuda biraz oynadıktan sonra atıyor bazılarında direk atıyor bilen kişiler yardım etsin delireceğim artık doğru düzgün FiveM oynayamıyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2025-02-10_212856737.png
    resim_2025-02-10_212856737.png
    25,5 KB · Görüntüleme: 56
Bu crashler genel olarak kullandığın citizenden kaynaklı olabiliyor, farklı bir citizen ile deneyebilirsin eğer bu sorunu çözmüyorsa Fivem'i silip tekrar yüklemeyi dene.

Bu crashler genel olarak kullandığın citizenden kaynaklı olabiliyor, farklı bir citizen ile deneyebilirsin eğer bu sorunu çözmüyorsa Fivem'i silip tekrar yüklemeyi dene.
Eğer bu da sorununu çözmüyorsa cache dosyalarını silmeyi deneyebilirsin.

Eğer bu da sorununu çözmüyorsa cache dosyalarını silmeyi deneyebilirsin.
kral citizen ney onun ney olsunu söyliyebilirmisin pek bilmiyorum da bide fivemi sil yükle yaptım ve cache dosyalarınıda sildim yine düzelmedi citizen ney söylersen onuda bir deniyebilirim

kral citizen ney onun ney olsunu söyliyebilirmisin pek bilmiyorum da bide fivemi sil yükle yaptım ve cache dosyalarınıda sildim yine düzelmedi citizen ney söylersen onuda bir deniyebilirim
Fivem'e sağ tık yapıp dosya konumunu açman gerekiyor sonrasında tekrardan Fivem'e sağ tık yapıp dosya konumunu açıyorsun, FiveM Application Data'ya girip ordaki citizen dosyasını buluyorsun.

ki muhtemelen hiç farklı bir citizen kullanmamışsındır. Citizeni silip, oynadığın sunucuya tekrar giriş yap. Kendiliğinden yeni bir citizen oluşacaktır zaten. Bu şekilde dene eğer çözülmezse farklı yöntemler deneyebiliriz.

Son düzenleme:
yok kral yine olmadı ama şöyle birşey diyeyim normalde coğunlukla sunucuda gezdiğim yerlerde nadiren kapanıyor ve şuan sunucuda olduğum konum hiç gitmediğim bir yer ve girdiğim an yürüdüğümde direk kapanıyo aynı hatayı veriyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı