Elo Picopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 45 Çözümler 2 29 Nisan 2022 #1 Görseldeki gibi sadece 1 server gözüküyor, RP serverına girmek istiyorum fakat [TR] tagını girince hiçbir server bulunmuyor.
Görseldeki gibi sadece 1 server gözüküyor, RP serverına girmek istiyorum fakat [TR] tagını girince hiçbir server bulunmuyor.
Çözüm YiğitSRN 29 Nisan 2022 Elo dedi: Görseldeki gibi sadece 1 server gözüküyor, RP serverına girmek istiyorum fakat [TR] tagını girince hiçbir server bulunmuyor. Eki Görüntüle 1373249 Genişletmek için tıkla... Buradan Türkiyeyi seçip dene.
Elo dedi: Görseldeki gibi sadece 1 server gözüküyor, RP serverına girmek istiyorum fakat [TR] tagını girince hiçbir server bulunmuyor. Eki Görüntüle 1373249 Genişletmek için tıkla... Buradan Türkiyeyi seçip dene.
Jackson Muleka Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 711 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #2 Elo dedi: Görseldeki gibi sadece 1 server gözüküyor, RP serverına girmek istiyorum fakat [TR] tagını girince hiçbir server bulunmuyor. Eki Görüntüle 1373249 Genişletmek için tıkla... Kapatıp açmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Elo dedi: Görseldeki gibi sadece 1 server gözüküyor, RP serverına girmek istiyorum fakat [TR] tagını girince hiçbir server bulunmuyor. Eki Görüntüle 1373249 Genişletmek için tıkla... Kapatıp açmayı denediniz mi?
KS KS Elo Picopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 45 Çözümler 2 29 Nisan 2022 #3 Jackson Muleka dedi: Kapatıp açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlattım halen durum aynı. Artı 0 Eksi
Jackson Muleka dedi: Kapatıp açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlattım halen durum aynı.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #4 Hocam FiveM'i bazen vuruyolar tüm sunucular server listen düşüyor biraz beklemenizi öneririm. Artı 0 Eksi
KS KS Elo Picopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 45 Çözümler 2 29 Nisan 2022 #5 Nor0 dedi: Hocam FiveM'i bazen vuruyolar tüm sunucular server listen düşüyor biraz beklemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam FiveM'i indirdiğimden beri böyle ve bir arkadaş 4 ay önce aynı sebepten konu açmış ve cevap alamamış. FiveM'de Türk Sunucuları Neden Gözükmüyor ? Artı 0 Eksi
Nor0 dedi: Hocam FiveM'i bazen vuruyolar tüm sunucular server listen düşüyor biraz beklemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam FiveM'i indirdiğimden beri böyle ve bir arkadaş 4 ay önce aynı sebepten konu açmış ve cevap alamamış. FiveM'de Türk Sunucuları Neden Gözükmüyor ?
Jackson Muleka Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 711 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #6 Elo dedi: Bilgisayarı yeniden başlattım halen durum aynı. Genişletmek için tıkla... Gösterdiğim konuma girip cache dosyasını silip tekrar dener misiniz? Artı 0 Eksi
Elo dedi: Bilgisayarı yeniden başlattım halen durum aynı. Genişletmek için tıkla... Gösterdiğim konuma girip cache dosyasını silip tekrar dener misiniz?
KS KS Elo Picopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 45 Çözümler 2 29 Nisan 2022 #7 Jackson Muleka dedi: Eki Görüntüle 1373259 Gösterdiğim konuma girip cache dosyasını silip tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Konumu bulamadım , nereden gireceğim ? Artı 0 Eksi
Jackson Muleka dedi: Eki Görüntüle 1373259 Gösterdiğim konuma girip cache dosyasını silip tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Konumu bulamadım , nereden gireceğim ?
Jackson Muleka Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 711 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #8 Elo dedi: Konumu bulamadım , nereden gireceğim ? Genişletmek için tıkla... FiveM > Sağtık > Dosya Konumu > FiveM Application Data > Data Artı 0 Eksi
Elo dedi: Konumu bulamadım , nereden gireceğim ? Genişletmek için tıkla... FiveM > Sağtık > Dosya Konumu > FiveM Application Data > Data
KS KS Elo Picopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 45 Çözümler 2 29 Nisan 2022 #9 Jackson Muleka dedi: FiveM > Sağtık > Dosya Konumu > FiveM Application Data > Data Genişletmek için tıkla... Hocam cache'yi sildim , hala sadece 1 server var. Artı 0 Eksi
Jackson Muleka dedi: FiveM > Sağtık > Dosya Konumu > FiveM Application Data > Data Genişletmek için tıkla... Hocam cache'yi sildim , hala sadece 1 server var.
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #10 Elo dedi: Görseldeki gibi sadece 1 server gözüküyor, RP serverına girmek istiyorum fakat [TR] tagını girince hiçbir server bulunmuyor. Eki Görüntüle 1373249 Genişletmek için tıkla... Buradan Türkiyeyi seçip dene. Artı 0 Eksi Çözüm
Elo dedi: Görseldeki gibi sadece 1 server gözüküyor, RP serverına girmek istiyorum fakat [TR] tagını girince hiçbir server bulunmuyor. Eki Görüntüle 1373249 Genişletmek için tıkla... Buradan Türkiyeyi seçip dene.