EMKTUBE Femtopat Katılım 30 Mayıs 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #1 Merhaba iyi sosyalleşmeler, dün Epic Games'ten indirimlerden faydalanarak GTA 5 Enhanced Edition aldım ancak FiveM'de şöyle bir hata alıyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2025
Merhaba iyi sosyalleşmeler, dün Epic Games'ten indirimlerden faydalanarak GTA 5 Enhanced Edition aldım ancak FiveM'de şöyle bir hata alıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.993 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #2 FiveM, Enchanced Edition'a kurulmuyor. Legacy sürümü indirmeniz gerek. Artı 1 Eksi Çözüm
F FimToaster Picopat Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 680 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Haziran 2025 #3 Legacy olmadığı için hata vermiş. Artı 0 Eksi
Abdullah91 Picopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 418 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i9 12900K / Gigabyte RTX 5070 Tİ / Rog Strix 660-F Gaming / 32GB CORSAIR 6400 / ROG Strix SQ7 Gen4 SSD 1TB / Samsung 990 EVO Plus 2TB Cinsiyet Erkek Meslek Otomasyon Teknikeri 1 Haziran 2025 #4 2 sürümü var GTA'nın. Fivem legacy sürümünde çalışıyor. Epic'de varsa onu indirmen lazım. Steam de bu şekilde Artı 0 Eksi
2 sürümü var GTA'nın. Fivem legacy sürümünde çalışıyor. Epic'de varsa onu indirmen lazım. Steam de bu şekilde
KS KS EMKTUBE Femtopat Katılım 30 Mayıs 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #5 Yutka46 dedi: FiveM, Enhanced Edition'a kurulmuyor. Legacy sürümü indirmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Destek yok herhalde anladığım kadar destek ne zaman gelir? Abdullah91 dedi: 2 sürümü var GTA'nın. FiveM legacy sürümünde çalışıyor. Epic'te varsa onu indirmen lazım. Steam de bu şekilde Eki Görüntüle 2503185 Genişletmek için tıkla... Bir de bende premium Edition var o versiyonu indirsem olur mu? FimToaster dedi: Legacy olmadığı için hata vermiş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: FiveM, Enhanced Edition'a kurulmuyor. Legacy sürümü indirmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Destek yok herhalde anladığım kadar destek ne zaman gelir? Abdullah91 dedi: 2 sürümü var GTA'nın. FiveM legacy sürümünde çalışıyor. Epic'te varsa onu indirmen lazım. Steam de bu şekilde Eki Görüntüle 2503185 Genişletmek için tıkla... Bir de bende premium Edition var o versiyonu indirsem olur mu? FimToaster dedi: Legacy olmadığı için hata vermiş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.993 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #6 @EMKTUBE ne zaman gelir bilmiyorum. Premium Edition ile oynarsınız, sıkıntı olmaz. Artı 0 Eksi
KS KS EMKTUBE Femtopat Katılım 30 Mayıs 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #7 Yutka46 dedi: @EMKTUBE ne zaman gelir bilmiyorum. Premium Edition ile oynarsınız, sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah teşekkürler dikkate alacağım Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: @EMKTUBE ne zaman gelir bilmiyorum. Premium Edition ile oynarsınız, sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah teşekkürler dikkate alacağım