FiveM Whitelist sonrası oyundan atılmak

İşletim sistemi
Windows 11

Wanted21212

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bir RP sunucusunda whitelist aldım. Sonra oyundan beni atmaya başladılar; ben de en basit çözüm olarak oyunu sildim ve tekrar yüklemek istedim. Tekrar yükledim, fakat Update kısmına gelince atıyor.

Merhaba, bir RP sunucusunda whitelist aldım. Sonra oyundan beni atmaya başladılar; ben de en basit çözüm olarak oyunu sildim ve tekrar yüklemek istedim. Tekrar yükledim, fakat Update kısmına gelince atıyor.
Admin atıyorsa discorda gidip desteğe çık. Hatta direkt desteğe çık orda çözerler. Şimdi hatanın ss'ini felan bilmiyorum yardımcı olamam adamların sunucu discorduna gidip desteğe çık

Admin atıyorsa Discord'a gidip desteğe çık. Hatta direkt desteğe çık orada çözerler. Şimdi hatanın SS'ini falan bilmiyorum yardımcı olamam adamların sunucu Discord'una gidip desteğe çık.

Hocam sorunum düzeldi ondan sonra 1 gün oynadım sonra sunucuda bir yere gittikten sonra oyundan crash yedim sonrasında oyuna 4-5 kez girmeye çalıştım sorun devam etti kaldırıp tekrar yüklemeye çalıştım updating FiveM kısmında atıyor şu anda.

Admin atıyorsa Discord'a gidip desteğe çık. Hatta direkt desteğe çık orada çözerler. Şimdi hatanın SS'ini falan bilmiyorum yardımcı olamam adamların sunucu Discord'una gidip desteğe çık.

Sunucu değil FiveM'dan atıyor.

Oyundan atma hakkında bilgim yok aynı şekil. Desteğe çık yardım ederler biliyorlarsa. Veya ticket aç ooc diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…