sefflex Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 182 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #1 Daha önce GTA 5'i indirmeden FiveM'i kolaylık olsun diye indirmiştim. Şimdi GTA 5'i indirdim fakat FiveM'e giremiyorum. Karşıma bu hata çıkıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2021
Daha önce GTA 5'i indirmeden FiveM'i kolaylık olsun diye indirmiştim. Şimdi GTA 5'i indirdim fakat FiveM'e giremiyorum. Karşıma bu hata çıkıyor.
kiremithuseyin Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 796 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #2 Büyük ihtimal silip tekrar yükleyince düzelir. Artı 0 Eksi
KS KS sefflex Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 182 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #3 kiremithuseyin dedi: Büyük ihtimal silip tekrar yükleyince düzelir. Genişletmek için tıkla... Nasıl sileceğim dosyaları bulamadım. Artı 0 Eksi
kiremithuseyin dedi: Büyük ihtimal silip tekrar yükleyince düzelir. Genişletmek için tıkla... Nasıl sileceğim dosyaları bulamadım.
kiremithuseyin Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 796 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #4 sefflex dedi: Nasıl sileceğim dosyaları bulamadım. Genişletmek için tıkla... Denetim Masasından program kaldır, FiveM. Artı 0 Eksi
sefflex dedi: Nasıl sileceğim dosyaları bulamadım. Genişletmek için tıkla... Denetim Masasından program kaldır, FiveM.
KS KS sefflex Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 182 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #5 kiremithuseyin dedi: Denetim Masasından program kaldır, FiveM. Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor. Düzgün kurmamıştım zaten indirdi direk çıktım. Artı 0 Eksi
kiremithuseyin dedi: Denetim Masasından program kaldır, FiveM. Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor. Düzgün kurmamıştım zaten indirdi direk çıktım.
kiremithuseyin Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 796 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #6 sefflex dedi: Gözükmüyor. Düzgün kurmamıştım zaten indirdi direk çıktım. Genişletmek için tıkla... AppData, Local, FiveM klasörünü sil. Masaüstünde simgesi varsa dosya konumuna git ordakileride sil. Artı 0 Eksi
sefflex dedi: Gözükmüyor. Düzgün kurmamıştım zaten indirdi direk çıktım. Genişletmek için tıkla... AppData, Local, FiveM klasörünü sil. Masaüstünde simgesi varsa dosya konumuna git ordakileride sil.
KS KS sefflex Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 182 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #7 kiremithuseyin dedi: AppData, Local, FiveM klasörünü sil. Masaüstünde simgesi varsa dosya konumuna git ordakileride sil. Genişletmek için tıkla... Oraya baktım orada da yok. Artı 0 Eksi
kiremithuseyin dedi: AppData, Local, FiveM klasörünü sil. Masaüstünde simgesi varsa dosya konumuna git ordakileride sil. Genişletmek için tıkla... Oraya baktım orada da yok.
kiremithuseyin Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 796 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #8 sefflex dedi: Oraya baktım orada da yok. Genişletmek için tıkla... FiveM'i nasıl açıyorsun? Masaüstünden mi? Artı 0 Eksi
sefflex dedi: Oraya baktım orada da yok. Genişletmek için tıkla... FiveM'i nasıl açıyorsun? Masaüstünden mi?
KS KS sefflex Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 182 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #9 kiremithuseyin dedi: FiveM'i nasıl açıyorsun? Masaüstünden mi? Genişletmek için tıkla... daha kuramadım ki Artı 0 Eksi
kiremithuseyin dedi: FiveM'i nasıl açıyorsun? Masaüstünden mi? Genişletmek için tıkla... daha kuramadım ki
kiremithuseyin Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 796 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #10 sefflex dedi: daha kuramadım ki Eki Görüntüle 996077 Genişletmek için tıkla... Sil dostum onu tekrar indir tekrar kurmaya çalış. Artı 0 Eksi
sefflex dedi: daha kuramadım ki Eki Görüntüle 996077 Genişletmek için tıkla... Sil dostum onu tekrar indir tekrar kurmaya çalış.