S Spyruss_ Hectopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 154 Çözümler 1 13 Ağustos 2020 #1 FiveM açıp oynamak istedim ancak her açtıgımda FiveM yükleniyor diyor ancak FiveM'e girmiyor. GTA 5 orijinal.
FiveM açıp oynamak istedim ancak her açtıgımda FiveM yükleniyor diyor ancak FiveM'e girmiyor. GTA 5 orijinal.
E eize Centipat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 78 13 Ağustos 2020 #2 Bende de aynı sorun oluyor, oyun ekranı gelmiyor umarım bilen çıkar. Takipteyim. Artı 0 Eksi
KS KS S Spyruss_ Hectopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 154 Çözümler 1 13 Ağustos 2020 #3 eize dedi: Bende de aynı sorun oluyor, oyun ekranı gelmiyor umarım bilen çıkar. Takipteyim. Genişletmek için tıkla... İnşallah dün girebiliyordum bugün giremiyorum. Artı 0 Eksi
eize dedi: Bende de aynı sorun oluyor, oyun ekranı gelmiyor umarım bilen çıkar. Takipteyim. Genişletmek için tıkla... İnşallah dün girebiliyordum bugün giremiyorum.
E eize Centipat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 78 13 Ağustos 2020 #4 Spyruss_ dedi: İnşallah dün girebiliyordum bugün giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim de tamı tamına aynı, grafik modu yüklediğimden dolayı FiveM'i komple sildim ama yükleyince oyun açılmıyor. Artı 0 Eksi
Spyruss_ dedi: İnşallah dün girebiliyordum bugün giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim de tamı tamına aynı, grafik modu yüklediğimden dolayı FiveM'i komple sildim ama yükleyince oyun açılmıyor.
KS KS S Spyruss_ Hectopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 154 Çözümler 1 13 Ağustos 2020 #5 eize dedi: Benim de tamı tamına aynı, grafik modu yüklediğimden dolayı FiveM'i komple sildim ama yükleyince oyun açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Kanka DC'sine yazdım virüs programından oluyor dedi benim attıgım loglarda öle gözüküyordu virüs programını kaldırdım ve FiveM'e giridim. Artı 0 Eksi
eize dedi: Benim de tamı tamına aynı, grafik modu yüklediğimden dolayı FiveM'i komple sildim ama yükleyince oyun açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Kanka DC'sine yazdım virüs programından oluyor dedi benim attıgım loglarda öle gözüküyordu virüs programını kaldırdım ve FiveM'e giridim.
K KK28 Kilopat Katılım 9 Şubat 2018 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #6 bunun çözümü vpn Artı 0 Eksi