FiveM zar atma nedir?

EgeStrqfes

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, roldeyim bazen arkadaşlar zar atıyor falan sanırım bir şey oluyor. Benim ne demem lazım buna? Yani zar atmanın mantığı nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu FiveM değil oynadığınız sunucu ile alakalı bir durum. RolePlay'da zarlar genelde kumar gibi durumlar için kullanılır ama rolun gidişatına göre değişir. Örneğin Basketbol rpsi yaparken iki kişi zar atar ve çift sayı gelen kazanır gibi olaylar var. Dediğim gibi role göre değişir.

Bu FiveM değil oynadığınız sunucu ile alakalı bir durum. Roleplay'da zarlar genelde kumar gibi durumlar için kullanılır ama rolun gidişatına göre değişir. Örneğin basketbol rpsi yaparken iki kişi zar atar ve çift sayı gelen kazanır gibi olaylar var. Dediğim gibi role göre değişir.

Anladım. Yani Google'dan baktım böyle şeylerin anlatımı yok mu Full böyle tüm terimlerin zar atma vs anlatıldığı?

Örnek vermek gerekirse mesela rol içerisinde biri bir şey fırlatacak ve 2-3 kişide tutmaya çalışacak o sıra zar atılır yüksek atan fırlatılan nesneyi yakalamış gibi devam edilir role. Böyle benzer durumlarda kullanılabilir.

Örnek vermek gerekirse mesela rol içerisinde biri bir şey fırlatacak ve 2-3 kişide tutmaya çalışacak o sıra zar atılır yüksek atan fırlatılan nesneyi yakalamış gibi devam edilir role. Böyle benzer durumlarda kullanılabilir.

Yani kanka ben sana bir örnek versem doğrular mısın? Mesela diyelim ki;

Ahmet: Zar atıyor.
Mehmet: Zar atıyor.
Efe: Zar atıyor. Ve sonra en yüksek atan mı kazanıyor? Peki mesela bu bir şey fırlatan kişi zar atacak mı yani nasıl ayarlanıyor zar izni falan mı alması lazım?

Yani kanka ben sana bir örnek versem doğrular mısın? Mesela diyelim ki;

Ahmet: Zar atıyor.
Mehmet: Zar atıyor.
Efe: Zar atıyor. Ve sonra en yüksek atan mı kazanıyor? Peki mesela bu bir şey fırlatan kişi zar atacak mı yani nasıl ayarlanıyor zar izni falan mı alması lazım?
Bak bunların hepsi sunucu politikalarına göre değişir. Sunucu politikalarında zar ile ilgili bir kural varsa o uygulanır. İnsanlar kendi arasında anlaşıp çift atan kazanır, tek atan kazanır diyebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı