d4irea Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #1 Ben FiveM'de grafik modu ates edince mermi nereye gitmis modu falan 3 tane mod kurdum. Ama adama vurunca konfeti cikan mod olmuyor. 3 siniri mi var acaba? Ya da nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2024
Ben FiveM'de grafik modu ates edince mermi nereye gitmis modu falan 3 tane mod kurdum. Ama adama vurunca konfeti cikan mod olmuyor. 3 siniri mi var acaba? Ya da nasıl yapabilirim?
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.859 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 21 Ağustos 2024 #2 Türkçe konuşursanız yardımcı olayım, sorun nedir? Artı 0 Eksi
KS KS d4irea Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #3 Furkan Borak dedi: Türkçe konuşursanız yardımcı olayım, sorun nedir? Genişletmek için tıkla... FiveM mod kuramiyorum. Artı 0 Eksi
Furkan Borak dedi: Türkçe konuşursanız yardımcı olayım, sorun nedir? Genişletmek için tıkla... FiveM mod kuramiyorum.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.859 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 21 Ağustos 2024 #4 d4irea dedi: FiveM mod kuramiyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi modu kuramıyorsunuz? Traccer ( Ateş edince çıkan iz) mi kurmaya çalışıyorsunuz? Artı 0 Eksi
d4irea dedi: FiveM mod kuramiyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi modu kuramıyorsunuz? Traccer ( Ateş edince çıkan iz) mi kurmaya çalışıyorsunuz?
KS KS d4irea Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #5 Furkan Borak dedi: Hangi modu kuramıyorsunuz? Traccer ( ateş edince çıkan iz) mi kurmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Blood FX. Artı 0 Eksi
Furkan Borak dedi: Hangi modu kuramıyorsunuz? Traccer ( ateş edince çıkan iz) mi kurmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Blood FX.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.859 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 21 Ağustos 2024 #6 d4irea dedi: Blood FX. Genişletmek için tıkla... Tamam hatırladığım kadarı ile Citizen > Common > Data, oraya yeni klasör oluşturup adını " effects " yapın. Sonra BloodFX'i oraya atın. Artı 0 Eksi
d4irea dedi: Blood FX. Genişletmek için tıkla... Tamam hatırladığım kadarı ile Citizen > Common > Data, oraya yeni klasör oluşturup adını " effects " yapın. Sonra BloodFX'i oraya atın.
KS KS d4irea Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #7 Furkan Borak dedi: Tamam hatırladığım kadarı ile citizen > common > data, oraya yeni klasör oluşturup adını " effects " yapın. Sonra Bloodfx'i oraya atın. Genişletmek için tıkla... Zateb effects klasoru var yine de açayım mi? Artı 0 Eksi
Furkan Borak dedi: Tamam hatırladığım kadarı ile citizen > common > data, oraya yeni klasör oluşturup adını " effects " yapın. Sonra Bloodfx'i oraya atın. Genişletmek için tıkla... Zateb effects klasoru var yine de açayım mi?
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.859 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 22 Ağustos 2024 #8 d4irea dedi: Zateb effects klasoru var yine de açayım mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, varsa eğer içine atabilirsiniz. Artı 0 Eksi
d4irea dedi: Zateb effects klasoru var yine de açayım mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, varsa eğer içine atabilirsiniz.