s3xyec Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 389 Çözümler 6 Yer gaziosmanpasa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #1 Çözünürlüğü değiştirmeyi denedim ancak sadece görüntü pikselleşiyor ama ben oyunun yatay olmasını adamların kafalarının buyumesini istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Çözünürlüğü değiştirmeyi denedim ancak sadece görüntü pikselleşiyor ama ben oyunun yatay olmasını adamların kafalarının buyumesini istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Çözüm artik 72 yasindayim 22 Aralık 2022 s3xyec dedi: İkisinden de degistirdim bir turlu olmuyor. Kafalar buyumuyor, ekran yataylasmıyor. Sadece kotu bi goruntu olusuyor. Genişletmek için tıkla... Bu ayardan bahsediyorum, eğer tam ekran olmazsa Alt + Enter tuş kombinasyonuyla büyültebilirsiniz. Maalesef başka bir çözüm bilmiyorum.
s3xyec dedi: İkisinden de degistirdim bir turlu olmuyor. Kafalar buyumuyor, ekran yataylasmıyor. Sadece kotu bi goruntu olusuyor. Genişletmek için tıkla... Bu ayardan bahsediyorum, eğer tam ekran olmazsa Alt + Enter tuş kombinasyonuyla büyültebilirsiniz. Maalesef başka bir çözüm bilmiyorum.
artik 72 yasindayim Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.255 Çözümler 48 22 Aralık 2022 #2 Çözünürlüğü Graphics den mi değiştiriyorsunuz yoksa Advanced Graphics den mi? Artı 0 Eksi
KS KS s3xyec Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 389 Çözümler 6 Yer gaziosmanpasa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #3 artik 72 yasindayim dedi: Çözünürlüğü Graphics den mi değiştiriyorsunuz yoksa Advanced Graphics den mi? Genişletmek için tıkla... İkisinden de degistirdim bir turlu olmuyor. Kafalar buyumuyor, ekran yataylasmıyor. Sadece kotu bi goruntu olusuyor. Artı 0 Eksi
artik 72 yasindayim dedi: Çözünürlüğü Graphics den mi değiştiriyorsunuz yoksa Advanced Graphics den mi? Genişletmek için tıkla... İkisinden de degistirdim bir turlu olmuyor. Kafalar buyumuyor, ekran yataylasmıyor. Sadece kotu bi goruntu olusuyor.
artik 72 yasindayim Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.255 Çözümler 48 22 Aralık 2022 #4 s3xyec dedi: İkisinden de degistirdim bir turlu olmuyor. Kafalar buyumuyor, ekran yataylasmıyor. Sadece kotu bi goruntu olusuyor. Genişletmek için tıkla... Bu ayardan bahsediyorum, eğer tam ekran olmazsa Alt + Enter tuş kombinasyonuyla büyültebilirsiniz. Maalesef başka bir çözüm bilmiyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
s3xyec dedi: İkisinden de degistirdim bir turlu olmuyor. Kafalar buyumuyor, ekran yataylasmıyor. Sadece kotu bi goruntu olusuyor. Genişletmek için tıkla... Bu ayardan bahsediyorum, eğer tam ekran olmazsa Alt + Enter tuş kombinasyonuyla büyültebilirsiniz. Maalesef başka bir çözüm bilmiyorum.
KS KS s3xyec Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 389 Çözümler 6 Yer gaziosmanpasa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #5 artik 72 yasindayim dedi: Eki Görüntüle 1609889 Bu ayardan bahsediyorum, eğer tam ekran olmazsa Alt + Enter tuş kombinasyonuyla büyültebilirsiniz. Maalesef başka bir çözüm bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu ayarı bilmiyordum, çok sağol. Halloldu, bir sorum daha var. Crosshair ve zoom ayarı nasıl yapılıyor? Artı 0 Eksi
artik 72 yasindayim dedi: Eki Görüntüle 1609889 Bu ayardan bahsediyorum, eğer tam ekran olmazsa Alt + Enter tuş kombinasyonuyla büyültebilirsiniz. Maalesef başka bir çözüm bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu ayarı bilmiyordum, çok sağol. Halloldu, bir sorum daha var. Crosshair ve zoom ayarı nasıl yapılıyor?
artik 72 yasindayim Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.255 Çözümler 48 22 Aralık 2022 #6 s3xyec dedi: Bu ayarı bilmiyordum, çok sağol. Halloldu, bir sorum daha var. Crosshair ve zoom ayarı nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Maalesef onun için tam bilgim yok yeni konu açarsanız yardımcı olacaklardır. Artı 0 Eksi
s3xyec dedi: Bu ayarı bilmiyordum, çok sağol. Halloldu, bir sorum daha var. Crosshair ve zoom ayarı nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Maalesef onun için tam bilgim yok yeni konu açarsanız yardımcı olacaklardır.