FiveM'de dokular geç yükleniyor ve oyun çöküyor

deka06

Centipat
Merhaba, FiveM oynarken arabayla hızlı gidiyorsam dokular bazen geç yükleniyor, bazen ise bu geç yüklenmeden dolayı oyun kastıktan sonra çöküyor. Özellikle çok kişinin olduğu yerde bu çökme problemini yaşıyorum. Arkadaşımın bilgisayarı nispeten benim bilgisayarımdan daha güçlü ama arada Uber bir fark yok. O böyle bir problem yaşamıyor. Dolayısıyla sorunun server değil benden kaynaklandığını düşünüyorum.

Ekran kartı sürücüm güncel, Windows 10 kullanıyorum ve sürümüm güncel, işlemci ve GPU'mda öyle aşırı bir ısınma olmuyor. Oyunu oynarken GPU 40 derece civarında seyrediyor.

Bu geç yüklenme ve crash problemini nasıl çözebilirim?

Dump ZIP'imi bırakıyorum: Lifebox Transfer: Upload File! Send and Share Large Files

Sistemim: ASUS ROG GTX 1070 8 GB OC, 8x2 3200MHz CL16 Ripjaws RAM, Intel 6700K işlemci, Z170a Gaming M7 anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostum, sistemin 1080p için yeteri kadar iyi duruyor. Fakat işlemcin sanki bir tık geride kalıyor gibi geldi bana. Bu arada oyunu HDDde mi oynuyorsun SSD de mi? Çünkü HDD kalitesi düşükse hızlı hareketlerde texture yüklemede gecikebiliyor. Genelde bu sorun disk problemi veya işlemci probleminden kaynaklanıyor.

Merhaba dostum, sistemin 1080p için yeteri kadar iyi duruyor. Fakat işlemcin sanki bir tık geride kalıyor gibi geldi bana. Bu arada oyunu HDDde mi oynuyorsun SSD de mi? Çünkü HDD kalitesi düşükse hızlı hareketlerde texture yüklemede gecikebiliyor. Genelde bu sorun disk problemi veya işlemci probleminden kaynaklanıyor.
SSD'de oynuyorum Samsung Evo SSD var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı