RTXLOVER Femtopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #1 Selam Five'de böyle bir hata alıyorum ve bu hatadan asla kurtulamıyorum çözümü var mıdır? FiveM'i silip yükledim nafile.
Selam Five'de böyle bir hata alıyorum ve bu hatadan asla kurtulamıyorum çözümü var mıdır? FiveM'i silip yükledim nafile.
A arm22 Femtopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 23 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 5600 6 çekirdek / 12 izlek — oyun ve günlük kullanım için ideal Ekran Kartı (GPU): Sapphire RX 7600 8GB GDDR6 1080p çözünürlükte yüksek/ultra ayarlarda 60-200+ FPS performans RAM: 16 GB DDR4 (2x8) 3200 MHz Dual channel — hızlı ve stabil performans Anakart: A520M chipsetli anakart Ryzen 5000 desteği ile tam uyumlu Depolama: 500 GB SSD okuma/yazma sistem açılışı ve oyun yükleme için iyi Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #2 bunu dener misin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
bunu dener misin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS RTXLOVER Femtopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #3 arm22 dedi: bunu dener misin arm22 dedi: bunu dener misin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O yazı yok. Genişletmek için tıkla... Olmadı maalesef o yazı yok. Artı 0 Eksi
arm22 dedi: bunu dener misin arm22 dedi: bunu dener misin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O yazı yok. Genişletmek için tıkla... Olmadı maalesef o yazı yok.