ckctv Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:22 #1 Arkadaşlar FiveM'de oyun girdiğim zaman Discord üzerinde hangi sunucuda olduğum gözüküyor. Engellemek için etkinlik gizliliğinden FiveM ve GTA yakalamasını kapatıyorum sunucuya giriş yaptığımda hala gözüküyor bunu gizlemenin bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: Çarşamba 13:29
Arkadaşlar FiveM'de oyun girdiğim zaman Discord üzerinde hangi sunucuda olduğum gözüküyor. Engellemek için etkinlik gizliliğinden FiveM ve GTA yakalamasını kapatıyorum sunucuya giriş yaptığımda hala gözüküyor bunu gizlemenin bir yolu var mı?
xmustafa1 Kilopat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:32 #2 Etkinlik Gizliliği kategorisindeki Etkinliğimi paylaş seçeneğini kapatıp ve Paylaşma seçeneğini seçip dener misiniz? Dosya Ekleri 1760524357095.png 50,3 KB · Görüntüleme: 3
Etkinlik Gizliliği kategorisindeki Etkinliğimi paylaş seçeneğini kapatıp ve Paylaşma seçeneğini seçip dener misiniz?
Alraix Megapat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 959 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:32 #3 Direkt olarak oyun etkinliğinizi kapatırsanız sorun çözülecektir.
ckctv Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:34 #4 xmustafa1 dedi: Etkinlik gizliliği kategorisindeki etkinliğimi paylaş seçeneğini kapatıp ve paylaşma seçeneğini seçip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben FiveM'i paylaşmamasını istiyorum sadece. Alraix dedi: Direkt olarak oyun etkinliğinizi kapatırsanız sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Oyun etkinliğim olsun ama FiveM girince su sunucuda oynuyor yazmasın. Ya da direk FiveM'i paylaşmasın.
xmustafa1 dedi: Etkinlik gizliliği kategorisindeki etkinliğimi paylaş seçeneğini kapatıp ve paylaşma seçeneğini seçip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben FiveM'i paylaşmamasını istiyorum sadece. Alraix dedi: Direkt olarak oyun etkinliğinizi kapatırsanız sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Oyun etkinliğim olsun ama FiveM girince su sunucuda oynuyor yazmasın. Ya da direk FiveM'i paylaşmasın.
xmustafa1 Kilopat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:36 #5 ckctv dedi: Ben FiveM'i paylaşmamasını istiyorum sadece. Oyun etkinliğim olsun ama FiveM girince su sunucuda oynuyor yazmasın. Ya da direk FiveM'i paylaşmasın. Genişletmek için tıkla... Kayıtlı Oyunlar seçeneğinden Fivem'i kaldırmayı denediniz mi?
ckctv dedi: Ben FiveM'i paylaşmamasını istiyorum sadece. Oyun etkinliğim olsun ama FiveM girince su sunucuda oynuyor yazmasın. Ya da direk FiveM'i paylaşmasın. Genişletmek için tıkla... Kayıtlı Oyunlar seçeneğinden Fivem'i kaldırmayı denediniz mi?
ckctv Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:42 #6 xmustafa1 dedi: Kayıtlı oyunlar seçeneğinden FiveM'i kaldırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum ilgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum. ckctv dedi: Hemen deniyorum ilgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kayıtlı oyunlardan GTA kaldırdım tespiti etkinleştiri kapattım hala girdiğim sunucu profilimde gözüküyor.
xmustafa1 dedi: Kayıtlı oyunlar seçeneğinden FiveM'i kaldırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum ilgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum. ckctv dedi: Hemen deniyorum ilgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kayıtlı oyunlardan GTA kaldırdım tespiti etkinleştiri kapattım hala girdiğim sunucu profilimde gözüküyor.
xmustafa1 Kilopat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:47 #7 ckctv dedi: Hemen deniyorum ilgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Kayıtlı oyunlardan GTA kaldırdım tespiti etkinleştiri kapattım hala girdiğim sunucu profilimde gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bilgim yok maalesef
ckctv dedi: Hemen deniyorum ilgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Kayıtlı oyunlardan GTA kaldırdım tespiti etkinleştiri kapattım hala girdiğim sunucu profilimde gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bilgim yok maalesef
ckctv Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:49 #8 xmustafa1 dedi: Bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.