WooBey Decapat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #1 RAM 16 3,000MHZ Ekran kartı AMD 5700XT 8GB Anakart B450-F Asus Rog Gaming İşlemci Ryzen 5 5600 İlk olarak FiveM oynarken bir anda HUD'lar kayboluyor ve bir anda kapanıyor. Kapanırken Discord gibi uygulamları da çökertiyor. Hepsini Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar açmam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2024
İlk olarak FiveM oynarken bir anda HUD'lar kayboluyor ve bir anda kapanıyor. Kapanırken Discord gibi uygulamları da çökertiyor. Hepsini Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar açmam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm WooBey 7 Haziran 2024 Falconnn1 dedi: @WooBey çözümünü buldun mu? Genişletmek için tıkla... Evet çözümü donanımdan kaynaklı RAM'lerimi 32 GB yaptım ve düzeldi.
Falconnn1 dedi: @WooBey çözümünü buldun mu? Genişletmek için tıkla... Evet çözümü donanımdan kaynaklı RAM'lerimi 32 GB yaptım ve düzeldi.
Falconnn1 Decapat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #2 @WooBey çözümünü buldun mu Artı 0 Eksi
KS KS WooBey Decapat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #3 Falconnn1 dedi: @WooBey çözümünü buldun mu? Genişletmek için tıkla... Evet çözümü donanımdan kaynaklı RAM'lerimi 32 GB yaptım ve düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Falconnn1 dedi: @WooBey çözümünü buldun mu? Genişletmek için tıkla... Evet çözümü donanımdan kaynaklı RAM'lerimi 32 GB yaptım ve düzeldi.