Xecition18 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 648 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #1 Herkese iyi forumlar, FiveM (GTA 5 rp) oynarken CPU 100% kullanılıyor. Ekran kartım GTX 1050 Ti kullanımı 80-70-60 arası çok yüksek yüksek ayarlar karışık. Normal mi? GPU sıcaklığı: 60-65 arası.
Herkese iyi forumlar, FiveM (GTA 5 rp) oynarken CPU 100% kullanılıyor. Ekran kartım GTX 1050 Ti kullanımı 80-70-60 arası çok yüksek yüksek ayarlar karışık. Normal mi? GPU sıcaklığı: 60-65 arası.
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.494 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #21 prex dedi: Daha da saçmalama bence adam zaten FiveM için açmış konuyu başka nerede olacak. O işlemcinin GTA 5 testine baktığımda çok ucu ucuna yettiğini hatta bazen darboğaz yaptığını gördüm. Büyük ihtimal FiveM'de daha kötüdür. Genişletmek için tıkla... Tamam yanlış bilgi vermiş olabilirim insanın üstüne bu kadar gitmeyin. Artı 0 Eksi
prex dedi: Daha da saçmalama bence adam zaten FiveM için açmış konuyu başka nerede olacak. O işlemcinin GTA 5 testine baktığımda çok ucu ucuna yettiğini hatta bazen darboğaz yaptığını gördüm. Büyük ihtimal FiveM'de daha kötüdür. Genişletmek için tıkla... Tamam yanlış bilgi vermiş olabilirim insanın üstüne bu kadar gitmeyin.
KS KS Xecition18 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 648 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #22 prex dedi: Daha da saçmalama bence adam zaten FiveM için açmış konuyu başka nerede olacak. O işlemcinin GTA 5 testine baktığımda çok ucu ucuna yettiğini hatta bazen darboğaz yaptığını gördüm. Büyük ihtimal FiveM'de daha kötüdür. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 4 ay sonra i3 10100F alacağım zaten. Artı 1 Eksi
prex dedi: Daha da saçmalama bence adam zaten FiveM için açmış konuyu başka nerede olacak. O işlemcinin GTA 5 testine baktığımda çok ucu ucuna yettiğini hatta bazen darboğaz yaptığını gördüm. Büyük ihtimal FiveM'de daha kötüdür. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 4 ay sonra i3 10100F alacağım zaten.