FiveM'de işlemci kullanımı %120'lere çıkıyor

ByChester

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : AMD Ryzen 5 7600X Anakart : Asus TUF Gaming B650-Plus
Ekran kartı : Asus Dual GeForce RTX 3060 Ti OC Sıvı Soğutucu : Asus TUF Gaming LC 240 ARGB m2 ssd : Kingston NV2 SNV2S/2000G 2TB Ram : Goodram GR4800D564L40S/16G 16GB (2x8GB) Kasa: GamePower Savagis Monitör : Asus TUF Gaming VG259QM Klavye : steelseries apex 3 tkl Mouse : steelseries aerox 3 snow wireless Kulaklık : logitech g733 lightspeed
Sistem özelliklerim.
Ekran kartı: ASUS Dual 3060 Ti 8 GB GDDR6X.
İşlemci: Ryzen 5 7600X.
RAM: Goodram 16 GB 4800MHz CL40.
Soğutma: ASUS TUF Gaming LC240 ARGB.
FiveM'de işlemcim %100 ila %120 arasında geziyor ne yaptıysam düşüremedim çok fazla drop derecede drop yiyorum. Oyunu 2K'ya bile aldım bir şey değişmedi. FiveM SW ile alakalıda değil her SW'de yaşıyorum. Başka bir oyunda böyle bir sıkıntı yaşamıyorum. Forumlarda ve YouTube videolarında ki çoğu çözümü denedim ama hiçbir şekilde sonuç alamadım, yabancı kaynaklarda da aynı şekilde denemediğim çözüm kalmadı format bile attım 7-8 kere virüs taraması yaptım hem Windows'un kendi sağladığı özellikten, hem Kaspersky'dan, hem Advanced caredan tarama yaptım ama herhangi bir virüs de algılanmadı. Tüm sürücülerim güncel. Yardım edebilecek biri var mı?

MSI Afterburner'den de baktınız mı? %120 diye bir değer yok çünkü.

MSI Afterburner'den de baktınız mı? %120 diye bir değer yok çünkü.

Baktım Görev Yöneticisi'nden de baktım %100'ü geçmiyor ama sabit kalıyor düşüremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…