FiveM'de nasıl harici ekran kartı kullanılır?

SngrBob

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : GeForce GTX 1650 4GB
İşlemci : AMD Ryzen 5 5600h
Ram : 32GB 3200Mhz DDR4
SSD : 1TB M.2 SSD
Merhabalar. Ryzen 5 5600h işlemcim ve GTX 1650 ekran kartım var. GTA 5 oynarken otomatik ekran kartını kullanıyor fakat FiveM'e girdiğimde işlemcinin kartını kullanıyor Windows'un ayarlarından FiveM'in grafik kartını GTX1650 olarak ayarlamama rağmen hâlâ işlemciyi kullanıyor. NVIDIA'ya girdiğimde ise otomatik entegre seçili normalde bütün oynadığım oyunlarda otomatik yüksek performanlı ekran kartı seçili nasıl FiveM'i GTX1650 ile çalıştırabilirim?

Öncelikle merhabalar dostum. Windows üzerinden ayarladım derken "Grafik Ayarları" sekmesinden mi ayarladınız ? Bir diğeri ise Nvidia denetim masasına girdiğinde "3D Ayarların Yönetilmesi" menüsünde ki "Program Ayarları" kısmından FiveM'i seçip GPU önceliği verdiniz mi ?

Grafik ayarları sekmesinden de ayarladım ve gidip program ayarları kısmından da GPU önceliğini seçtim fakat gene olmadı. Ancak NVIDIA'nın ayarlarından direk genel olarak tercih edilen kartı GTX1650 seçince düzeldi. Ama bu sefer de her uygulama ekran kartını kullanmaya başladı.

Her uygulamadan kastınız nedir ? Hangi uygulamalar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…