N nexsus Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #1 FiveM'de Regedit kurdum fakat silmek istiyorum, yani eski haline getirmek istiyorum, nasıl yapacağım?
FiveM'de Regedit kurdum fakat silmek istiyorum, yani eski haline getirmek istiyorum, nasıl yapacağım?
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.843 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 5 Nisan 2025 #2 Mods dosyasını ve pluginsi sil. Artı 0 Eksi
KS KS N nexsus Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #3 Furkan Borak dedi: Mods dosyasını ve pluginsi sil. Genişletmek için tıkla... Regedit hocam. Artı 0 Eksi
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.843 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 5 Nisan 2025 #4 nexsus dedi: Regedit hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Regedit tamam da Plugins'e ctzfx. İni kurmadıysanız Regedit çalışmaz zaten. Siz dediğimi yapın yeter. Artı 0 Eksi
nexsus dedi: Regedit hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Regedit tamam da Plugins'e ctzfx. İni kurmadıysanız Regedit çalışmaz zaten. Siz dediğimi yapın yeter.
okyege Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 259 Çözümler 1 Yer istanbul 21 Nisan 2025 #5 nexsus dedi: FiveM'de Regedit kurdum fakat silmek istiyorum, yani eski haline getirmek istiyorum, nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Bulamadıysanız atayım videosunu. Artı 0 Eksi
nexsus dedi: FiveM'de Regedit kurdum fakat silmek istiyorum, yani eski haline getirmek istiyorum, nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Bulamadıysanız atayım videosunu.