AGONY756 Centipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #1 FiveM yükledim, orijinal GTA 5'im var ama Social Club'den sunuculara girmeye çalışıyorum, Steam'inizi kurup açın diyor.
FiveM yükledim, orijinal GTA 5'im var ama Social Club'den sunuculara girmeye çalışıyorum, Steam'inizi kurup açın diyor.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.888 Çözümler 244 2 Aralık 2024 #2 AGONY756 dedi: FiveM yükledim, orijinal GTA 5'im var ama Social Club'den sunuculara girmeye çalışıyorum, Steam'inizi kurup açın diyor. Genişletmek için tıkla... Fivem'in social clup ile bir bağlantısı yok. Oradan giremezsin. Dosyasını indirip oyunun yüklü olduğu yeri göstermek gerek. FiveM FiveM is a modification framework for GTA V, allowing you to play multiplayer on customized dedicated servers. fivem.net
AGONY756 dedi: FiveM yükledim, orijinal GTA 5'im var ama Social Club'den sunuculara girmeye çalışıyorum, Steam'inizi kurup açın diyor. Genişletmek için tıkla... Fivem'in social clup ile bir bağlantısı yok. Oradan giremezsin. Dosyasını indirip oyunun yüklü olduğu yeri göstermek gerek. FiveM FiveM is a modification framework for GTA V, allowing you to play multiplayer on customized dedicated servers. fivem.net
10Efe Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 578 Çözümler 1 Yer Oldham Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #3 ReloadingData dedi: Fivem'in social clup ile bir bağlantısı yok. Oradan giremezsin. Dosyasını indirip oyunun yüklü olduğu yeri göstermek gerek. FiveM FiveM is a modification framework for GTA V, allowing you to play multiplayer on customized dedicated servers. fivem.net Genişletmek için tıkla... FiveM oynaman için geçerli bir rockstar lisansı lazım. Social Club hesabında GTA5 olması gerekli.
ReloadingData dedi: Fivem'in social clup ile bir bağlantısı yok. Oradan giremezsin. Dosyasını indirip oyunun yüklü olduğu yeri göstermek gerek. FiveM FiveM is a modification framework for GTA V, allowing you to play multiplayer on customized dedicated servers. fivem.net Genişletmek için tıkla... FiveM oynaman için geçerli bir rockstar lisansı lazım. Social Club hesabında GTA5 olması gerekli.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.888 Çözümler 244 2 Aralık 2024 #4 10Efe dedi: FiveM oynaman için geçerli bir Rockstar lisansı lazım. Social Club hesabında GTA 5 olması gerekli. Genişletmek için tıkla... Konuyu anlamadın sanırım. Social Club üzerinden Five'me giremezsin dedim. Oyunun orijinal olması gerekiyor zaten.
10Efe dedi: FiveM oynaman için geçerli bir Rockstar lisansı lazım. Social Club hesabında GTA 5 olması gerekli. Genişletmek için tıkla... Konuyu anlamadın sanırım. Social Club üzerinden Five'me giremezsin dedim. Oyunun orijinal olması gerekiyor zaten.