Muhammed Nuh Femtopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #1 Merhaba ben uzun bir aradan sonra FiveM'e geri dönmek istiyorum fakat şu anda hangi sunucularda kaliteli rol döndüğünü bilmiyorum. Genel olarak sosyal RP yapıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba ben uzun bir aradan sonra FiveM'e geri dönmek istiyorum fakat şu anda hangi sunucularda kaliteli rol döndüğünü bilmiyorum. Genel olarak sosyal RP yapıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.845 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 21 Ocak 2024 #2 Nos RP'de oynuyorum. Gayet iyi. Ve fazla da çekiyor. Öneririm.
Muhammed Nuh Femtopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #3 Furkan Borak dedi: Nos RP'de oynuyorum. Gayet iyi. Ve fazla da çekiyor. Öneririm. Genişletmek için tıkla... discord linki varmı?
Furkan Borak dedi: Nos RP'de oynuyorum. Gayet iyi. Ve fazla da çekiyor. Öneririm. Genişletmek için tıkla... discord linki varmı?
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.845 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 21 Ocak 2024 #4 thecarlos. Ekleyin çağırayım.