F Froxin Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #1 Merhaba FiveM'i yeni yükledim ve hangi sunucuda oynayacağımı bilmiyorum. Bana güzel bir sunucu önerirseniz sevinirim.
Merhaba FiveM'i yeni yükledim ve hangi sunucuda oynayacağımı bilmiyorum. Bana güzel bir sunucu önerirseniz sevinirim.
Anex009 Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 726 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #2 Froxin dedi: Merhaba FiveM'i yeni yükledim ve hangi sunucuda oynayacağımı bilmiyorum. Bana güzel bir sunucu önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Rol terimlerini biliyor musun daha önce rol yaptın mı?
Froxin dedi: Merhaba FiveM'i yeni yükledim ve hangi sunucuda oynayacağımı bilmiyorum. Bana güzel bir sunucu önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Rol terimlerini biliyor musun daha önce rol yaptın mı?
F Froxin Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #3 Anex009 dedi: Rol terimlerini biliyor musun daha önce rol yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Az çok biliyorum 2 ay falan MTA da oynadım.
Anex009 dedi: Rol terimlerini biliyor musun daha önce rol yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Az çok biliyorum 2 ay falan MTA da oynadım.