yiğgithan Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Mayıs 2021 #1 FiveM'de telsize bağlandiğimda bana ses gelmiyor ama benim sesim gidiyor. TS3 ayarlarima baktik, sorun yok. Bana yardimci olabilecek var mı?
FiveM'de telsize bağlandiğimda bana ses gelmiyor ama benim sesim gidiyor. TS3 ayarlarima baktik, sorun yok. Bana yardimci olabilecek var mı?
L Lmaol Picopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #2 Çözebildinmi aynı sorunu ben yaşıyorum cevap verirsen sevinirim. Artı 0 Eksi
Hons2698 Zeptopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #3 yiğgithan dedi: FiveM'de telsize bağlandiğimda bana ses gelmiyor ama benim sesim gidiyor. TS3 ayarlarima baktik, sorun yok. Bana yardimci olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Buldun mu çözümünü? Artı 0 Eksi
yiğgithan dedi: FiveM'de telsize bağlandiğimda bana ses gelmiyor ama benim sesim gidiyor. TS3 ayarlarima baktik, sorun yok. Bana yardimci olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Buldun mu çözümünü?
KS KS yiğgithan Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Aralık 2021 #4 Hayır. Artı 0 Eksi
U utkur Femtopat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #5 sorun bulunudmu aynı şeyi bende yaşıyorum yiğgithan dedi: FiveM'de telsize bağlandiğimda bana ses gelmiyor ama benim sesim gidiyor. TS3 ayarlarima baktik, sorun yok. Bana yardimci olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
sorun bulunudmu aynı şeyi bende yaşıyorum yiğgithan dedi: FiveM'de telsize bağlandiğimda bana ses gelmiyor ama benim sesim gidiyor. TS3 ayarlarima baktik, sorun yok. Bana yardimci olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla...