FiveM'den virüs bulaşma ihtimali var mı?

aslanberg

Picopat
Daha fazla  
Birkaç arkadaşımla FiveM başlamayı düşünüyorum. Fakat FiveM Client olanı geçtim gireceğimiz sunucularda yükleme yapıyor ve bu yüklemelerde hangi dosyalarını indireceğimi bilmiyorum ve göremiyorum. Ne olduğu belirsiz kısacası. Daha hiçbir şey indirmeden bilgili arkadaşlar varsa danışmak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç arkadaşımla FiveM başlamayı düşünüyorum. Fakat FiveM Client olanı geçtim gireceğimiz sunucularda yükleme yapıyor ve bu yüklemelerde hangi dosyalarını indireceğimi bilmiyorum ve göremiyorum. Ne olduğu belirsiz kısacası. Daha hiçbir şey indirmeden bilgili arkadaşlar varsa danışmak isterim.

Geçmez hocam.

Virüslük bir durum yok FiveM Client'in yüklediği dosyalar sunucu sahibinin veya developerin sunucu içeriği ile ilgili yapmış olduğu değişiklik veya güncellemelerdir rage MP veya FiveM Client'in çalışma mantıkları benzer olduğu için indirme yapması veya güncelleme yapması sizin için problem teşkil etmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı