Y ygzsen11 Decapat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #1 FiveM'e girerken böyle bir hata alıyorum. FiveM'i sil yükle yaptım ama olmadı başka bir çözümü var mı?
FiveM'e girerken böyle bir hata alıyorum. FiveM'i sil yükle yaptım ama olmadı başka bir çözümü var mı?
egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #2 ygzsen11 dedi: Eki Görüntüle 2345581 FiveM'e girerken böyle bir hata alıyorum. FiveM'i sil yükle yaptım ama olmadı başka bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Google'dan bir citizen yükle FiveM dosya konumundan FiveM application datanın içindeki citizeni silip indirdiğini kur sonra tekrar dene girmeyi Artı 0 Eksi
ygzsen11 dedi: Eki Görüntüle 2345581 FiveM'e girerken böyle bir hata alıyorum. FiveM'i sil yükle yaptım ama olmadı başka bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Google'dan bir citizen yükle FiveM dosya konumundan FiveM application datanın içindeki citizeni silip indirdiğini kur sonra tekrar dene girmeyi
KS KS Y ygzsen11 Decapat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #3 egeecan dedi: Google'dan bir citizen yükle FiveM dosya konumundan FiveM application datanın içindeki citizeni silip indirdiğini kur sonra tekrar dene girmeyi. Genişletmek için tıkla... Denedik ama olmadı. Artı 0 Eksi
egeecan dedi: Google'dan bir citizen yükle FiveM dosya konumundan FiveM application datanın içindeki citizeni silip indirdiğini kur sonra tekrar dene girmeyi. Genişletmek için tıkla... Denedik ama olmadı.
egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #4 ygzsen11 dedi: Denedik ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Normal GTA açılıyor mu? Artı 0 Eksi