Emirbaba1453 Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #1 FiveM'e girince Discord'a sesim gitmiyor ve ses gelmiyor. Alt+Tab atınca ses geliyor ama yine FiveM'e girince gelmiyor yardım. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2025
FiveM'e girince Discord'a sesim gitmiyor ve ses gelmiyor. Alt+Tab atınca ses geliyor ama yine FiveM'e girince gelmiyor yardım.
tanukidesuu Femtopat Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #2 Emirbaba1453 dedi: FiveM'e girince Discord'a sesim gitmiyor ve ses gelmiyor. Alt+Tab atınca ses geliyor ama yine FiveM'e girince gelmiyor yardım. Genişletmek için tıkla... Discord'u yönetici olarak çalıştırın. Artı 0 Eksi
Emirbaba1453 dedi: FiveM'e girince Discord'a sesim gitmiyor ve ses gelmiyor. Alt+Tab atınca ses geliyor ama yine FiveM'e girince gelmiyor yardım. Genişletmek için tıkla... Discord'u yönetici olarak çalıştırın.
KS KS Emirbaba1453 Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #3 tanukidesuu dedi: Discord'u yönetici olarak çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Yaptım düzelmedi Artı 0 Eksi