kaan48
Hectopat
FiveM şuan sisteminizde kurulu mu? Kurulu ise Revo Uninstaller ile kalıntısız bir şekilde silip tekrardan deneyin.Merhaba FiveM'i kurmaya calisiyorum fakat bootstrappingde kalıyor bilgisayarımı formatlamıştım yani temiz bir kurulum yapıyorum fakat dünden beri böyle antivirüs falan her şeyim kapalı, yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba FiveM'i kurmaya calisiyorum fakat bootstrappingde kalıyor bilgisayarımı formatlamıştım yani temiz bir kurulum yapıyorum fakat dünden beri böyle antivirüs falan her şeyim kapalı, yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaş sistemi formatladığını söylemiş zaten.
FiveM şu an sisteminizde kurulu mu? Kurulu ise Revo Uninstaller ile kalıntısız bir şekilde silip tekrardan deneyin.
Arkadaş sistemi formatladığını söylemiş zaten.
Yarım veya bozuk inmiş hocam.
Haklısınız, ancak yine de denemekten zarar gelmez.Arkadaş sistemi formatladığını söylemiş zaten.
Şu an deniyorum.
Denemekten zarar gelmez deneyelim olmuyor zaten.
Evet aynı uyarıyı aldım deniyorum.
Kral setup dosyası bu daha bir şey inmediki.
FiveM şu an sisteminizde kurulu mu? Kurulu ise Revo Uninstaller ile kalıntısız bir şekilde silip tekrardan deneyin.
Setup dosyası yarım inmiş olabilir zaten arkadaşın dediği gibi tamamen kaldırıp tekrar kurmayı deneyin fakat bu sefer farklı bir Yol'a kurun.
forum.cfx.re

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.