Fiverr için gelir vergisi sistemi nasıl işliyor?

cimeira

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Video editörlüğü yapmak istiyorum ve Fiverr'da iş ilanı açmayı düşünüyorum. Fiverr'ın komisyon aldığını biliyorum. Merak ettiğim birkaç şey: Fiverr'dan kazandığım parayı hesabıma aktarma süreci nasıl işliyor? Direkt olarak Türkiye bankalarına vs. aktarabiliyor muyum? Ve Fiverr'dan kazandığım paranın vergisini ödemem gerekiyor mu? Eğer gerekiyorsa nasıl ödemeliyim? Şirket açmak vs. gerekiyor mu? Veya arda mürseloğlu'nun YouTube videosunda "sosyal medya içerik üreticisi istisna hesabı" açarak direkt uğraşmadan oraya çekebilirsiniz demişti. Bu sektörde, sitede iş yapmış arkadaşlar varsa bilgilerini ve tecrübelerini paylaşırlarsa çok mutlu olurum. Ekstra bir soru olarak da bir YouTuber'ın düzenli editörü olduğum durumda ödemeyi ne şekilde almam gerekir? Yine fiverr gibi aracı bir platforma ihtiyaç var mı? Aracı site ve komisyonuyla uğraşmak istemiyorsam düzenliği olacağı için yine gelir vergisi falan sistemleri nasıl işliyor acaba? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. İyi sosyaller.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı