Daryl Grimess Decapat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 189 Yer Türkiye 2 Ağustos 2024 #1 Freelencer olarak kendimi öne çıkartmak için iki siteden birisine yatırım yapmayı düşünüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz?
Freelencer olarak kendimi öne çıkartmak için iki siteden birisine yatırım yapmayı düşünüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz?
Meraklı.e Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #2 Ben net bilmiyorum ama bionluk hakkında arkadaşlarımdan aldığım geri dönüşler olumsuzdu. Fiverr da baya rekabet var diye biliyorum.
Ben net bilmiyorum ama bionluk hakkında arkadaşlarımdan aldığım geri dönüşler olumsuzdu. Fiverr da baya rekabet var diye biliyorum.
Efe Yakup Karahanlı Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #3 Fiverr.
Daryl Grimess Decapat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 189 Yer Türkiye 2 Ağustos 2024 #4 @Meraklı.e Efe Yakup Karahanlı dedi: Fiverr. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir sorun var minimum bir siparişin ücreti 300 TL
@Meraklı.e Efe Yakup Karahanlı dedi: Fiverr. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir sorun var minimum bir siparişin ücreti 300 TL
Meraklı.e Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #5 Daryl Grimess dedi: @Meraklı.e Şöyle bir sorun var minimum bir siparişin ücreti 300 TL Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Daryl Grimess dedi: @Meraklı.e Şöyle bir sorun var minimum bir siparişin ücreti 300 TL Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Daryl Grimess Decapat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 189 Yer Türkiye 3 Ağustos 2024 #6 Meraklı.e dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Bionluğa yatırım yapmak Türk sitesi olduğu için daha uygun, fiverr global ve fiyatlar yüksek.
Meraklı.e dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Bionluğa yatırım yapmak Türk sitesi olduğu için daha uygun, fiverr global ve fiyatlar yüksek.