L luvirm Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Ocak 2025 #1 Fiverr'da hesap açtım, izlediğim her videoda PayPal'ın yanında Payoneer da gözüküyordu. Benimkinde sadece PayPal var. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Fiverr'da hesap açtım, izlediğim her videoda PayPal'ın yanında Payoneer da gözüküyordu. Benimkinde sadece PayPal var. Bunu nasıl düzeltebilirim?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #2 luvirm dedi: Fiverr'da hesap açtım, izlediğim her videoda PayPal'ın yanında Payoneer da gözüküyordu. Benimkinde sadece PayPal var. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... En az 20 dolar bakiyeniz olması gerek diye biliyorum.
luvirm dedi: Fiverr'da hesap açtım, izlediğim her videoda PayPal'ın yanında Payoneer da gözüküyordu. Benimkinde sadece PayPal var. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... En az 20 dolar bakiyeniz olması gerek diye biliyorum.
L luvirm Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Ocak 2025 #3 Anladım, teşekkür ederim. TimoLoX dedi: En az 20 dolar bakiyeniz olması gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkür ederim.
Anladım, teşekkür ederim. TimoLoX dedi: En az 20 dolar bakiyeniz olması gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkür ederim.
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.755 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #4 Ben de hesap açıp bir adet Gig (ilan) oluşturdum fakat ödeme yöntemlerinde sadece PayPal gözüküyor.