Fiyat/Performans aralığı ekran kart

Merhabalar. Yaklaşık 6 -7 sene önce ozamanın piyasasına göre gayet iyi bir bilgisayar almıştım sorunsuz bir şekilde gta 5'i low ayarlarda oynayabiliyordum fakat yaklaşık 4 gün önce ekran kartı yandı ve yeni ekran kartı arayışı içindeyim ve bu 7 sene içinde hiç ama hiç yeni nesil ekran kartlarından veya bu tür yeniliklerden haberim olmadı , parça piyasasıyla falan aram hiç iyi değil ve ben ne alacağıma karar veremedim . 500 lira ila 800 lira arasında bu fiyat bandından en verimli olacak şekilde bir f/p ürünü arıyorum . Sanırsam RX 460 ile GTX 1050 Ti şu ana kadar en uygun ürünlerden ikisi , yardımcı olursanız hangisi daha iyi veya başka görmediğim bir ürün varsa söyleyebilir misiniz çok teşekkür ederim . Beni endişelendiren sonradan öğrendiğim darboğaz denilen olayı yaşamak istemiyorum , olur da sistem eski ise neleri yeni eklemeliyim belirtirseniz çok teşekkür ederim şimdiden.
Bu arada sistemim şu : Intel Core i5 650 - 1156- 3,2 ghz/// Anakart: ECS H55H-CM // 4 GB DDR3 RAM : PSU'da kaç watt yazdığını çözemedim ama 230 V - 4A -50hz yazıyor.
Yeni konu oluşturunuz.

Aslında konuyla ilişkili bir soru sormuştum peki öyleyse şöyle sorayım !
500 - 700 lira bandında fiyat performans ürünü yeni nesil bir ekran kartı arıyorum ? Fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz ve teşekkür ederim ! RX 470 , GTX 1050Ti adlı bu 2 ekran kartı modeli arasında kalmış bulunmaktayım rx460 , R7 360 gibi modellerde düşük band alternatiflerim arasında. Sağolun şimdiden.
Bu arada sistemim şu : Intel Core i5 650 - 1156- 3,2 ghz/// Anakart: ECS H55H-CM // 4 GB DDR3 RAM PSU: Belson JL-400 300 watt

GTX 950 yada GTX 1050 TI - Performansları inanılmaz. Örnek vereyim... GTA 5 yüksek ayarlarda 60 FPS oynatıyor. Kendim kullanıyorum ; Asus Strix GTX 950

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı