Fiyat performans gamepad önerisi

Bütçe
3.500tl nin biraz üstünü zorlarım
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer NİTRO AN515-58
Meslek
öğrenci
Şu anda aklımda sadece Xbox 9. nesil var, bu fiyat bandında daha iyi bir şeyler varsa söyler misiniz?

Cyclone 2 bu bütçede tercihiniz olsun. Kk3 max'ın kablosuz gecikme problemleri mevcutken d10 ise elde sağlam hissettirmesine sağmen özellikle yarış oyunlarında tetik mesafesinin kısa olması ve fps oyunlarında (veya tetik kilidini her ne için kullanacaksanız) tetik kilitlerinin sert olması nedeniyle hissiyatınızı bozuyor. İkisi arasından cyclone 2'yi tercih ediyorum. D10 ve cyclone 2 kullandım, kk3 max ise yakında alıp kullanma planım var

Gamepower'a güvenemiyorum.

Aslında bu gamepadi 3 farklı marka satıyor ürün aynı ama 3 farklı marka kendi markasını basıp satıyor bende easymx X15 var Google'dan bakarsan özellikleri ve tasarımı aynı. Zamanında 20 dolara aldım şimdi 2500 TL civarlarında. Buna istinaden alınabilecek en F/P gamepad budur.

Bu bütçeye göre çok düşük seviye bir cihaz; cebini düşünmüyorsan bile bu fiyata alınmaz.

Çok düşük seviye dediğin cihazı ne kadar araştırdın dostum. Bir üstteki mesajda detayı anlattım Xbox ve PS bağlanmaması dışında - bir özelliği yok gamepadin. 8 aydır neredeyse her gün kullanıyorum gamepadı. Cihazda tık yok. Hala taş gibi.

Kendi fiyat aralığında iyi bir ürün ama asla 2500 TL sınıfına girecek bir ürün değil. Connectgame in saçma sapan fiyatlarını dikkate almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…