Fiyat performans klavye önerisi

Halil_mi

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar en son Gamepower Warlock aldıktan sonra piyasayı takip etmeyi bıraktım. O yüzden bana fiyat performans bir mekanik klavye önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar en son Gamepower Warlock aldıktan sonra piyasayı takip etmeyi bıraktım. O yüzden bana fiyat performans bir mekanik klavye önerir misiniz?

Bana bu önerildi. İyi diye düşünüyorum.

Bana bu önerildi. İyi diye düşünüyorum.
Kötü dostum.
Yani kanka fiyatları falan takip etmiyorum da 1000 falan anca

Belki artar bilmiyorum yani belli bişey yok
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Blue Switch-Beyaz %60 kullanabiliyorsan açık ara en iyi alternatif. Eğer TKL olsun dersen de EK75 var. DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah

Kanka daha çok bilindik yerler olsa güvenemiyorum böyle yerlere
Dostum connectgame güvenilirdir o konuda için rahat olabilir. Bu fiyat bandında alabileceğin açık ara en iyi klavyeler bu ikisi. Dareu distribitörü olduğu için bu kadar uyguna alabiliyorsun zaten forumda alan çok fazla insan var bakabilirsin. Rampage gamepower gibi kötü markalar alma kesinlikle böyle alternatifler varken.

Sahibinden'de sıfır eyooso z11 satanlar var. Onları öneririm.

Huano switch, hotswap olması en iyi özellikleri
E-yooso Z11'i ben tanıttım millete hala herkes onu öneriyor yav :D. Ozamanlar fiyatı 500 tl idi o yüzden öneriyorduk şuan kalmadı E-Yooso furyası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı