Fiyat performans mouse pad önerisi

Onur53533

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi günler, yeni bir mouse pad alacağım. Fiyat konusunda sorunum yok ama amacım fiyat performans için uygun mouse pad önerisi istiyorum. CS2 oynuyorum, DPI 800 sensivity 0.6 kullanıyorum. Kafamdaki seçenekleri sıralamam gerekirse şu şekilde:
1-SteelSeries QCK
2-KlasseGear Tiger Longteng
3-Wraint Spirit of aim

Önerileriniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. olanı al. 2 ay önce aldım çok iyi.

Benim de ilk düşüncem o şekilde hem yalandan fazla para vermeye gerek yok hem de uzun ömürlü diye biliyorum.

Mouse pad olarak eski defterlerden birini kullanıyorum tavsiye ederim :D

Oda iyiymiş :) ama oyun için gerekli öyle de olmaz :D

Sensiniz hızlı zaten size stabillik lazım.
Bunu öneririm.

Eğer bu control mousepad ise bunu da alabilirsiniz.
steelseries de speed control diye ayrım yok ikisinin ortası güzel bir pad diye biliyorum

Bunu öneririm.

Eğer bu control mousepad ise bunu da alabilirsiniz.
klassegear da ürünün çakmasını yapıyorlar diye bu paralara orjinal birşey alırım düşüncesiyle vazgeçtim aslında

Bunu öneririm.

Eğer bu Control mouse pad ise bunu da alabilirsiniz.

Sens hızlı derken 0.6 hızlı mı oluyor gerçekten bende yavaş kullanıyorum sanıyordum 800 DPI 0.6 sensivity

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese iyi günler, yeni bir mouse pad alacağım. Fiyat konusunda sorunum yok ama amacım fiyat performans için uygun mouse pad önerisi istiyorum. CS2 oynuyorum, DPI 800 sensivity 0.6 kullanıyorum. Kafamdaki seçenekleri sıralamam gerekirse şu şekilde:
1-SteelSeries QCK.
2-klassegear tiger longteng.
3-wraint spirit of aim.

Önerileriniz için teşekkürler.

Spirit of aim Speed kesinlikle. Klasse Longteng alınmaz zaten çakma ürün QCK ise large ürünü F/P olması haricinde bence daha iyi tercihler var bu arada İyzico'da 300 TL cashback ile ucuza geliyor haberiniz olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı