Fiyat-Performans Olarak En İyi İnternet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Furkan Özyürek

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Sizin kullandığınız internet nedir?70 TL'de en iyi internet hangisi?

TTNET ' i göremiyorum.
16 Mbps kullanıyorum, sonuç resimde görüldüğü gibi.

Aynı paketin hipernetini kullanıyorum. Gayet hızlı ve memnunum. Yalın ve aylık 62,5 Tl ödüyorum. Ping sorunu bende yok, Online oyun oynuyorsan güzel bir tarife olacaktır senin için.

Doping 16mbit full sınırsız. Ping 10 ms. Telefonun varsa fiyat 49 tl yoksa biraz daha fazla ( hat ulaşılabilir hız 24 mbit ) ilk olarak bu değere bakıp paketinizi ona göre seçin.

SüperOnline fiber var ise onu tavsiye ederim. Uydunet de iyi onu da öneririm. İki ISP ' de fiyatları ve performansları iyi kendinize uygun kampanya bulursunuz.

70 TL yakında sözleşme bitecek. TTNET'in kazığı işte. Sizce Turkcell mi? TTNET mi? Tabi ki süperonline da.

Hat değerleriniz ne ise o hızı alırsınız. Hangi firmayı seçerseniz seçin size verilen hız türk telekom tarafından sağlanır. Ulaşılabilir hızınızı bir kaç gün test edin. 24 mbit e yakınsa 16 sorunsuz kullanılır. 11-16 mbit arası ise 8 mbit kullanın. Daha düşekse 4 mbit sabit hız alırsınız. Bu değerler genellikle apartman hattınızın kötü olmasından kaynaklıdır veya bulunduğunuz bölgeye yeterince iyi hız verilmiyordur. Yan komşu 16 mbit kullanıyor ben 8 kullanamıyorum diyorsanız sorun apartman hattınızdadır. Firmalarada boşuna sövmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…