Şu lanet olsaı ttnete bulaşmayın da ne alırsanız alın. 16 MB internet ve 75 GB AKN sacmalıgı ve sonuc dosya ındırme hızı 300 KB. 7 ay sonra sozlesmem bıtıyor daha kesınlıkle bulaşmayacağım bu TTnet!e.
Vodafone öneriyorum, Türk Telekom altyapısını kullanıyor, çok memnunum, Ping 20-31 arası alıyorum
Fiyatıda çok cazip 49 tl, ev telefonu gerekliliği de yok.
10 tl verip 2 kat hız alırdım ama bulunduğum yerde fiber altyapısı yok.
@Silinen üye bende öneririm fakat mh ve bağlantı sürecinde kanser olabilirler. maalesef çok kötü. o yüzden şanslıysanız diye belirttim yukarda. benimde 3 haftada bağlandı ve bilgisiz mhlerle uğraştım...
Merhaba arkadaşlar bende baya araştırdım en sonunda turk telekom ve digiturk'un ortak kampanyasını satan bir siteye rastladım. Reklam olmazsa ismi www.tvbasvuru.com arkdaşlar net bir şekilde ilgilendiler sog olsunlar alabileceğim net hız 14 MBps onu da soylediler.
Merhabalar kardeşlerim. İnternet camiasında, Türkiye'de bana göre en iyi internet Turkcell Superonline'dır, özellikle fiber altyapısı var ise mükkemmeliyette rakip tanımaz. Size birkaç örnek vereyim. Mesela ben Antalya'dayken Turkcell Superonline(fiberonline) kullanıyordum. Speedtest by Ookla uygulamasından test yaptım ve Download 30mbps, Upload 5mbps, Ping 8 idi. Şimdi taşınacağımızdan dolayı ilçeye geçtik ve TTNET olan bir evdeyim, ben kesinlikle TTNET istemiyorum bu arada, ayrıca iki kullandığım internetlerde de bilgisayarıma bağlıydı kabloyla modem. TTNET'te Download 3mbps, Upload 0,50mbps, Ping 100 gösteriyordu. Bunun SS'ini almadım ama Turkcell Superonline(fiberonline)'ın SS'i mevcut, buyurun;
Bu arada düzenleme seçeneği yokmuş, moba oyunlarda mesela LoL'de Turkcell Superonline(Fiberonline)'da pingim 50 60 olurken 1080p bir video açtığımda bile hâlâ sabit kalıyor ping, bir şey indirsen de mesela aynı yine ping. Ancak TTNET'te bu sorun hayli var, 90 ping oynuyorum, 144p şarkı açıyorum ping 200-300'e uçuyor. Bir şey indirince direkt olarak 1000'i geçiyor, bir ara 3000 olmuştu hatta.