Fiyat performans tablet önerisi

@Emrecopur güle güle kullanın lamine bir panele sahip değil cihazda bulabileceğim tek kusur o olur kalemle kullanacak olsaydınız, zaten günlük kullanıcı için USB bus hızı çok önemli olmayacaktır (evet bir eksi daha esasında ama ne fark edecektir, %99 hiçbir şey).

Teşekkür ederim hocam abim de 10 nesil var kullanıyor hem oyun olsun hem film olsun gayet memnun pil tarafından da iyi diyor benim için bir Hz değeri 60 Hz düşük geldi ama abim memnun kalırsın öyle Android gibi belli bir zaman sonra donma kasma da yapmaz uzun yıllar güncelleme sorunu da yaşamazsın dedi sipariş verdim bakalım hayırlısı hocam tekrar teşekkür ederim.

Teşekkür ederim hocam abim de 10 nesil var kullanıyor hem oyun olsun hem film olsun gayet memnun pil tarafından da iyi diyor benim için bir Hz değeri 60 Hz düşük geldi ama abim memnun kalırsın öyle Android gibi belli bir zaman sonra donma kasma da yapmaz uzun yıllar güncelleme sorunu da yaşamazsın dedi sipariş verdim bakalım hayırlısı hocam tekrar teşekkür ederim.

Ekran haricinde bu fiyatlarda en iyisi fakat ekran bu fiyatlarda oldukça geri. Eğer ekran rahatsız ederse Honor Pad V9 öneririm.

Yani tazeleme hızı işletim sistemine göre değişmez ancak Apple yazılım tarafında animasyon ölçekleriyle bu durumu gizleyebiliyor Apple'ın yıllarca ürettiği 720P veya 1080P IPS paneller rakiplerinin 2K OLED vs panelleriyle kapıştı ve pixel yoğunluğu, renk skalası ve işletim sistemi akışkanlığıyla uzunca süre donanım eksiklerine rağmen rakiplerini alsaydım keşke dedirtmeden satış yaptılar (Galaxy S6 ve iPhone 6 örneği verebilirim mesela) benzer bir durum bu (Apple nazarında diyelim yoksa uygun olduğu falan yok) uygun fiyatlı Apple tabletlerinde de şuan var diyebiliriz eğer hardcore oyun oynamıyorsanız ben memnun kalacağınızı düşünüyorum. Aldığınız tablet Apple A16 işlemcisini kullanıyor (iPhone 14 Pro'yla tanıtıldı, iPhone 15'te de kullanıldı. Apple Intelligence desteğini sağlamayan en güncel Apple SoC diyebiliriz) ve sağlam bir donanım yapısı var keza üzerindeki ekranda lamine olmadığı için hasar durumunda değişimi çok daha kolay (normalde bu bir eksidir belirteyim rakiplerinin gerçekten gerisinde özellikle not almak için alınacaksa ikinci elden iPad Air 4 veya 5 alın derim herkese ama tamirinin çok daha kolay olduğunu da unutmamak lazım), uzun süre güncelleme almaya devam edecektir donanımsal zarar vermediğiniz sürece tahminimce 8-9 sene tabletten beklentilerinizin %70-80'ini hiçbir sorun olmadan karşılamaya devam edeceksinizdir.

Yani tazeleme hızı işletim sistemine göre değişmez ancak Apple yazılım tarafında animasyon ölçekleriyle bu durumu gizleyebiliyor Apple'ın yıllarca ürettiği 720p veya 1080p IPS paneller rakiplerinin 2K OLED vs panelleriyle kapıştı ve pixel yoğunluğu, renk skalası ve işletim sistemi akışkanlığıyla uzunca süre donanım eksiklerine rağmen rakiplerini alsaydım keşke dedirtmeden satış yaptılar (Galaxy S6 ve iPhone 6 örneği verebilirim mesela) benzer bir durum bu (Apple nazarında diyelim yoksa uygun olduğu falan yok) uygun fiyatlı Apple tabletlerinde de şu an var diyebiliriz eğer hardcore oyun oynamıyorsanız ben memnun kalacağınızı düşünüyorum. Aldığınız tablet Apple A16 işlemcisini kullanıyor (iPhone 14 Pro'yla tanıtıldı, iPhone 15'te de kullanıldı. Apple ıntelligence desteğini sağlamayan en güncel Apple SoC diyebiliriz) ve sağlam bir donanım yapısı var keza üzerindeki ekranda lamine olmadığı için hasar durumunda değişimi çok daha kolay (normalde bu bir eksidir belirteyim rakiplerinin gerçekten gerisinde özellikle not almak için alınacaksa ikinci elden iPad Air 4 veya 5 alın derim herkese ama tamirinin çok daha kolay olduğunu da unutmamak lazım), uzun süre güncelleme almaya devam edecektir donanımsal zarar vermediğiniz sürece tahminimce 8-9 sene tabletten beklentilerinizin %70-80'ini hiçbir sorun olmadan karşılamaya devam edeceksinizdir.

Hocam kılıf da sipariş verdim beraberinde bir de ekran koruması çektireceğim sabit bir yerde zeminde kullanacağım zaten düşme çarpma gibi bir durum yaşamayacağımı düşünüyorum Allah'ın izniyle oynayabileceğim oyun Clash of Clans ve onun tarzlarında öyle hardcore FPS oyunları vs sevmiyorum çok detayları verdiğiniz için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı